17 maaliskuuta 2013

SUUNNITELMIA KEITTIÖÖN

Oon yrittänyt ehtiä keittiöön valaisimia. Liesituulettimen molemmin puolin sekä tuonne keskelle kattoon. Jotain simppeliä ja pientä. Niin ja seinätkin kaipaa jotain..

Finnish Design Shop  ja thisispaper.com/studio-vit-Marble-Lights
 Keräsin kollaasin muutaman valaisin vaihtoehdon, mitkä ois aika yksinkertaisia ja mieleisiä. Oisko teillä muuten ideaa valaisimista mitkä kävis meidän keittiöön?

Nuo Studio vit -marmorivalaisimet ois aivan mahtavat. Ostaisin heti jos hinta ei olisi 300 e kpl. Muuton E27 lamput ois aika paljon halvemmat ja ei laisinkaan huono vaihtoehto. Haluan kumminkin aika huomaamattomat valaisimet, 
siksi vaaleaa.

Anne's Garden
Sit seinille... Näitä perhosjulisteita olen miettinyt jo pitempään meille, mutta en ole kummiskaan tilannut. Nää on vaan niin ihania! Keltainen tois väriä muuten aika valkoiseen keittiöön. On tuo valkonenkin niin ihana, 
että valinnan vaikeus iskee ;).

10 kommenttia:

  1. Keltainen on ihanan väri, varsinkin näin keväisin kun aurinko paistaa.
    En laittaisi erilaista valaisinta, korkeintaan hyllyyn kiinnitettävän tolomeon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Hanna! Ja kiitos ihan tosi paljon tästä kommentista! Nimittäin en muistanut ajatella koko tolomeota ;). Taidan tosiaankin jättää tuon keskellä olevan valon paikan tyhjäksi. Onhan tuolla muutenkin aika paljon valoja. Ja tosiaan hyvä idea tuo hyllyyn kiinnitettävä tolomeo. Ois samaa sarjaa :)

      Poista
  2. Ihan samaa pähkäilin minäkin tänään.Selaisin muutaman tunnin vaihtoehtoja, mutta kohtuuhintaista ja nättiä en vielä löytänyt... Hyviä vaihtoehtoja sulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hanna antoi mulle niin hyvän idean, et tosiaan nyt ei taida tulla mitään riippuvalaisimia :). Oiskos noista mikään teille?

      Poista
    2. Pitää ottaa pari päivää "vapaata" etsimisestä. Otti jo hieman hermonpäälle, kun mikään ei kunnolla sykäyttänyt :D

      Poista
  3. Tuo keltainen perhosjuliste on kyllä huippu! Ja sopisi kyllä teille kuin nenä päähän. :) Valaisimista en pysty sanomaan mikä olisi paras, kaikki todella kauniita ja ajattoman tyylikkäitä. On kyllä harmi että nykyään vaihtoehtoja on niin paljon ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin mahtava! Totta, tulee ihan valinnan vaikeus ;) ehkä mie tilaan jossain vaiheessa tuon keltaisen, oon sitä jo katellut niin kauan :)

      Poista
  4. Miten olis tällaiset?: http://www.finnishdesignshop.fi/valaisimet-valaisimien-lisaosat-diamond-lights-p-6593.html Meille olen ajatelut keittiöön/ ruokapöydän päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katja, noi on ihanat! Oon miettinytkin noita mut en tienny minne ne sijottais ;). Sit jos tuunais kuparinväriset kannat vielä noihin niin ai että.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.