24 toukokuuta 2013

KORI


Piiitkästä aikaa blogin pariin. Olipas se kiireinen loppuviikko, tuli ajeltua Suomea ympäriinsä. Mikäs sen mukavampaa näin kesäsäällä. Ennen lähtöä kävin nappaamassa korin sisustuskaupasta. Paikkansa se löysi olkkarin nurkasta.

Mutta nyt lähden pihailemaan. Autotallin nurkalla kymmenkunta puskaa odottaa istutusta. Jotenka huomiseen!

4 kommenttia:

  1. Ihana kori! Minäkin haluan (ja tarvitsisin) tuon! Ostahan jemmaan, niin mulla tulee syy tulla käymään :). Täälläkin on istutushommat alkaneet, mutta toistaseks pitäydyn vain hyötykasveissa. Pyörittelen viinimarjataimia ympäri pihaa, että missäs se ois sopivin paikka.. Pltn! Terkut täältä! Elsa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja samoin sinne terkkuja kaikille! :) arvaapa mitä! Kävisin samaten ostaa, mut tuo oli viimeinen kori siellä, et onneks menin heti ostamaan.. Meillä alkaa olla kaikki istutukset tehty. Enää puuttuu kasvimaa laatikot ja niihin raparperit, yrtit ja ja.

      Poista
  2. Hei! Saanko tiedustella, että minkä kokoinen tämä korisi on? Onko L vai XL? Nettikaupoista on vaikeampi hahmottaa kokoja. Kiitos sinulle jo etukäteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa, Ja tottakai saa tiedustella! Mittasin äsken tuon korin niin on L koko. Tykkään kyllä tuosta korista, et eikun tilaukseen ;)

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.