17 kesäkuuta 2013

OLKKARISSA TÄNÄÄN

Pitkästä aikaa ostin viikonlopuksi kukat kaupasta. Niin ootan et pihalla kasvais kukkia joita vois poimia sisälle. Ehkä ensi kesänä tai viiden vuoden päästä. Saas nähä. Suunnittelin etupihalle kukkapenkkiä. Jotain valkoista ja vaaleanpunaista. Liljoja ja pioneita ja ehkäpä hortensiaa. Miltä kuulostais? Vielähän tässä ehtii jotain laittamaan nyt kesällä.

8 kommenttia:

 1. Mä sain tänään viimeiset kukat istutettua kukkapenkkiin. Väreinä kans valkoinen ja vaaleanpunainen. mm. syysleimua, pioneita, valkoisia kurjenmiekkoja, tuoksukurjenpolvea, sammalleimua, komeamaksaruohoa ja, ja, ja.. Piti simppeli penkki tulla mutta karkas vähän lapasesta.. :) Pionit ja Hortensiat on ihania. Eli hyvältä kuulostaa suunnitelmasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuulostaa ihanalta kukkapenkilta! Luulin et kurjenmiekkoja on ainoastaan sinisenä, taidankin niitä hommata. Et kiitos vinkeistä! :)

   Poista
 2. Ihana kimppu! Teillä on niin tyylikäs olkkari.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Jemina! :) Nuo kukat on jotenkin niin paperisia.

   Poista
 3. Heipsan, täällähän löytyi ihana blogi jota heti liityin seuraamaan :)! Lumon Valkama-blogin kautta tänne löysin tieni. Tervetuloa vastavierailulle:
  http://tarja-snowland.blogspot.fi/

  Osallistu ihmeessä vaikkapa Pentik-lahjakorttien arvontaan, jos tykkäät sen tyylisistä jutuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Tarja ja kiitoksia :)! Ja kiva kun löysit tänne, löysin samalla sun blogiisi. Tuun samantien vastavierailulle.

   Poista
 4. Kivalta näyttää, itse tykkään myös valkoisista, vaaleanpunaisista, aniliininpunaisista kukista. Ruusutkin on sinnitellyt, samoin syreenit vaikka tunnustaa täytyy että aika luonnonmukaisella hoidolla ovat olleet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taitaa mennä kans aika luonnonmukaisella hoidolla ;). Onneks ei oo vielä mikään puska kuollut :D.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.