15 elokuuta 2013

SINISTÄ


Haaveilun jälkeen herätys todellisuuteen. Syyssadetta ja arkea. Ha,ha. arkihan on sitä juhlaa, vai miten se meni..

Sinistä asussa ja sinistä marjoissa. Mustikkaa ja mustaherukkaa. Tein eilen illalla iltakahville mustikkapiirakan tällä ohjeella. Niin herkullista ja nopeaa. Mitä enemmän tekemistä niin sitä tehokkaammaks sitä muuttuu ja saa ihme innostuksia. Leipoa joka toinen päivä?  

Tänään kävin ostamassa yhden viiden kilon laatikon mustikoita. Kuka lähtee enää metsään, jos puhistetuista mustikoista tarvii maksaa vain kakskymppii laatikolta? en ainakaan minä.. Laiska kun olen. Samalla ostin heräteostoksena pari laatikkoa mustaherukkaa. Illalla mehutusta tiedossa. 

Herkullista torstaita ja Tervetuloa kaikki uuet lukijat!

10 kommenttia:

  1. Kiva asu kokonaisuus ja tuo käsikoru kruunaa kaiken, kaunis! Samaa mieltä noista mustikoista, voisin vielä poimia hiukan, mutta niiden putsaaminen syö kyllä naista, YÖK!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Tuija! Tuo käsikoru on yks munkin suosikki, ihan harmittaa kun tuo kultaus on jo hieman kulunut pois.. mut silti tykkään ja ollutkin aika kovassa käytössä. Kerrankin mulla oli mustikoiden laitto helppoa ;) suoraan laatikosta pakasterasioihin. Vaikka onhan se mukava metässäkin käyä.

      Poista
  2. Kaunis asu! Ja kiitos vain, nyt minun tekee mieli hirmuisesti mustikkapiirakkaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Kerttu! ;) nyt vain metsän kautta leipomaan ;) mua ihan harmitti eilen kun laitoin ajatuksissa kaikki mustikat suoraan pakkaseen ja oispa ollut kiva tehä jotain tuoreista mustikoista..

      Poista
  3. Mustikoita, nam :) Ja ihana asukokonaisuus myös - sininen rokkaa syksyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NeOn, vaikka mun mielestä ei mansikkaa voita ;). Ja kiitos, kesällä tulee puettua enemmän vaaleaa ja väriä, syksyllä taas sinistä.

      Poista
  4. Nams!!

    Kuinka kaunis näky taas olet?? Mikähän sun dietti on? Et vissiin syö juuri herkkuja??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nams tosiaan! Ja kaunis kiitos LOVE! ja voi ei, tietäsitkin.. ;). RRRrakastan herkkuja ja hyvää ruokaa, syön oikeesti joka päivä jotain makeaa. ehkä se on sit geeneissä? ihan hävettää myöntää mut syön mitä sattuu ja millo vain ja toisekseen kesällä mun ainut urheilu on ollu ruohonleikkuu. Niin noloa, mut nyt mie tsemppaan. niin ehkä se vois olla et kaikkea kohtuudella?

      Poista
  5. Vielä on kesä! <3 :) Ja ostaisin minäkin, jos täältä saisi laatikollisen mustikoita vain kahdella kympillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta Irina! Tänään sai herätä auringonpaisteeseen ja ihan kesävaatteissa leikata nurmikkoa. Nuissa oli kyllä jo hinta kohillaan ;)

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.