03 elokuuta 2013

SYKSYN UUTUUKSIA


Tilasin H&M:ltä tyynynpäällisen sekä kuparisen kynttilänjalan olohuoneeseen. Molemmat olivat yhtä ihania kotona kuin kuvastossa. Myöhemmin tulee vielä toinen tuollainen kynttilänjalka, erikoossa vain. 

Aattelin laittaa sohvapöydälle kultaa, kuparia ja hopeaa. Metallin sävyjä syksyksi. Laitan asetelmasta myöhemmin kuvia. Kukan virkaa saa hoitaa pieni mehikasvi, lasiruukussa.

14 kommenttia:

  1. Tänään pyörin kaupungilla ja kiinnitin huomiota, että tosi vähän täällä on mitään kuparisia kultaisia esineitä kaupoissa. Iittalan messinkinen nappula tietysti, mutta eipä juuri muuta osunut silmiin. Muakin alkoi kutkuttaa pieni metallinen yksityiskohta olkkarissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, täällä on aika vähän tarjolla mitään... paitsi H&B Home:sta löytää yleensä aina jotain kun tarpeeks harvoin käy ;). Mie tilasin ekat kullan ja kuparin sävyiset kynttiläkipot vuosi sitten, niin nyt sit uskalsin tilata lisää ;).

      Poista
  2. Hyvältä näyttää. Olen itsekin katsellut vähän sillä silmällä tuota kuparista kynttilänjalkaa, joten pian se on varmaan laitettava tilaukseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilaukseen vain ;), tuossa oli pari naarmua, mut en jaksanut palauttaa kun halusin jo käyttöön :D.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Eikö olekkin?! mulla ei oo varmaan koskaan ollut mitään keinonahkaa sisustuksessa tai vaatteissa, mut nyt oon tykästynyt. Tuo kivasti kontrastia.

      Poista
  4. Kuulostaa ihanalta toi hopean, kullan ja kuparin yhdistelmä. Itselleni tuohon kuparin väri vielä vähän love/hate suhde,
    ihailen sitä sisustuskuvissa, mutta en ainakaan vielä osaisi tuoda sitä kotiini...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja se näyttikin hyvältä ;). Viime vuonna laitoin eka kertaa ripauksen kultaa ja kuparia sisustukseen ja nyt sit innostuin yhdistelemään niitä keskenään. Oonkin vähän tällainen harakka niin vähän kiiltoa saa olla ;)

      Poista
  5. Kivoja ostoksia! Minäkin olen katsellut syksyn uutuuksia, mutta olen kovasti yrittänyt olla ostamatta mitään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia LadyBlue! Miekin yritän ostaa vain vähän, mitä tarvitsen välttämättä ;) haha. Pienellä jutulla saa jo paljon aikaan.

      Poista
  6. Mukavannäköisiä ostoksia.:) Minä taidan skipata kuparitrendin kokonaan, mutta odotan innolla tuota sinun kultakuparihopea-yhdistelmää. Tulee varmasti makee.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Jemina :). Mulla tää innostus alko jo viime syksynä, nyt vaan oon innostunut yhdistelemään näitä keskenään.. :)

      Poista
  7. Mulla tulee ihan pöllö mieleen tuosta tyynystä :))!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nytkun sanoit, niin siitä tosiaankin tulee pöllö mieleen ;)

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.