13 marraskuuta 2013

TERKKUJA TYÖHUONEESTA

Lahjapaperit ja narut odottaa vielä paketoimista. Kunhan joulutunnelmaan pääsen niin oi että, tykkään niin paljon.. glögiä kuppiin ja joululauluja taustalle. Rentouttavaa puuhaa tuo paketoiminen sanon minä.

Työhuoneen pöydällä odottaa vielä korttipino postiin viemistä. Pitääkin muistaa napata huomenna mukaan. Nyt sulkapalloa läiskimään! 

Urheilullista keskiviikkoa ruudun toiselle puolenkin!

8 kommenttia:

 1. Urheilullista oli täälläkin, kympin juoksulenkki vetää veteläksi vielä näin 8 tunnin jälkeenkin :). Heiniseni, sulle löytyy haaste Pastellimajasta. Meidän työhuone on edelleenkin aivan mullin mallin, kun olen koittanut siellä karsia ja sisustaa uudelleen. Tilanne on aivan päälaellaan. Inspistä odotellessa, sun kuvissa on tavoitetta monenlaista :) (kuten nuo joulukortit...)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäis kans aloittaa lenkkeilykin tauon jäljiltä.. ja kiitos haasteesta, täällä jo kuumeisesti mietitään mitähän tuohon keksis ;). Onneks nuo on nyt tehty.. nimittäin siihen se kiireettömyys loppui..

   Poista
 2. Kauniita kuvia kauniista työhuoneesta! Taidan varastaan sinulta tuon idean laittaa metallikoriin nuo käärepaperirullat ,kiitos ideasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Kerttu! eikun vain, tuo on ollut oikein kätsä noille rullille, kun eihän ne oikein sovi mihinkään kaappiinkaan :). Tuo kori ois kiva moneen muuhunkin..

   Poista
 3. Ihania kuvia H!

  Mulla olikin reipas keskiviikko.. Kävin 6kilsan lenkillä ja siihen päälle viel squats ja hyppyi ja spurttei ja ja ja.. Aaah! Nyt jalat hapoilla ja tänää yogaa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis ~LOVE~! siis munkin pitää aloittaa tuo lenkkeily uudestaan tauon jälkeen!!! varmasti piristäisikin kun muuten on nii väsynyt olo ollu.. Kuulostat niin energiseltä :)

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.