08 joulukuuta 2013

PAKETOINTIA


Ruskeaa, mustaa ja valkeaa sekä ripaus punaista ja vihreää. Erilaisia nauhoja sekä muutama karkkikeppi. Näistä koostuu tämän vuoden paketointitarvikkeet. Lähes kaikki joululahjat on nyt kääritty paketteihin ja muutama laitettu jo eteenpäin. 

 Mukavaa joulunodotusta!

26 kommenttia:

  1. Kääks, mä en o ostanut edes yhtään lahjaa vielä. Voip olla että tulee kiirus ;)

    VastaaPoista
  2. Kauniita paketteja oot käärinyt!

    VastaaPoista
  3. Ihanan simppeleitä. Kauniita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna, tykkään ite yksinkertaisista paketeista, mut en tiiä mitä mieltä kummilapset on ;).

      Poista
  4. Kauniit paketit! Täälläkin taidetaan tänä iltana paketoida pari lahjaa ja ehkä väkerrellään myös muutamat joulukortit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Paketointi on niin mukavaa, et sitä hommaa on kiva jättää monelle illalle ;)

      Poista
  5. Ihanat paketit!! :) Ja aivan ihanat nuo karkkitangot koristeena :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Jenni! :) toivottavasti vain pysyy perille asti mukana :)

      Poista
  6. Ihania paketteja. Mulla on täällä ideat paketointiin kasassa, mutta lahjat on vielä kaupassa, jaiks. Ensi viikolla onkin sitten projektia tiedossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vielä kuules hyvin ehtii, onhan tässä vielä pari viikkoa aikaa ;). Just kyllä katoin kalenteria että eihän tässä oo enää kun kaks viikkoa töitä ja sit lomalle, jihuu.

      Poista
  7. Voi miten namiskat paketit! Mäkin alotin paketoinnin ennen synnytystä onneksi :) sai niin rauhassa rapistella kun mitä noilta meidän kateilta nyt pystyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on niin mukavaa puuhaa et on kiva tehä jo marraskuussa ;). Nyt voi sit tehä kaikkea muuta... leipoa ja lukea. Oi että, sullahan aika menee pienen kanssa <3

      Poista
  8. Oi kuinka kauniit paketit! Minä tänään paketoin pari lahjaa ja katsoin ( kauhistelin ) kuinka rumia niistä tulikaan. Totesin siinä samalla, että minä tyttö en osaa paketoida!! Eh.

    Kaunista iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos LOVE! haha, se vain itestä tuntuu ;). Me käytiin eilen katsomassa kolmatta pientä prinsessaa <3, oli kyllä ihana ilta.. Ihanaa uutta viikkoa sinne!

      Poista
  9. Onpa sööttejä paketteja, kauniita värejä ja pakettinaruja. Minäkin olen suosinut yksiväristä tai hyvin hillittyä lahjapaperia tänä jouluna. Pitää tehdä pakettipostaus minunkin joku päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Jostain syystä mie en välitä niistä joulupapereista (tontuista ja muista) vaan käytän kaikkiin lahjoihin samoja papereita. Lapset kylläkin varmaan tykkäis enemmän niistä värikkäistä papereista, mut oon vähän tylsä kummi ;). Oi, teehän postaus, saa idiksiä itellekin!

      Poista
  10. Voi voi, kommenttini taisi kadota jonnekin...Hienoja paketteja! Minua kiinnostaisi tietää, mistä nuo aivan ensimmäisen kuvan tummanharmaa ja vaaleanpunainen lahjapaperi on hankittu? :)

    -helga

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Helga, tuo tummanharmaa/musta lahjapaperi on prismasta, ihan perus yksväristä lahjapaperia (tuota tummanharmaata, punaista, ruskeaa, kultaista ja valkoista oli täällä ainakin.) ostettu kylläkin jo vuosi sitten.

      Sitten tuo vaaleanpunainen: jos tarkoitat tuota tummanharmaan vieressä olevaa pakettia, niin se on oikeastaan kuparinväristä ja on tuota samaista paperia kuin tummanharmaa, mutta toiselta puolen se oli tuon väristä. Ja sekin on prismasta.

      Sit tuo oikein vaaleanpunainen paperi (toka kuva) on kukkakaupan käärepaperia.

      Poista
    2. Ooh, ai se onkin kuparinväristä? Vielä hienompaa! :) Pitääpä käydä katsomassa lähi-Prismasta, jos valikoimassa olisi vielä noita. Kiva idea, että paperin molemmin puolin on eri värit.

      -helga

      Poista
  11. Voi mitä ihania paketteja! Tuollainen kaunis paketti on jo puoli lahjaa :-)

    VastaaPoista
  12. Aivan suloisia! Kunpa itselläkin olisi aikaa panostaa enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Ansku! Mie aloitin jo marraskuussa niin hyvin ehti ;)

      Poista
  13. Mä vasta laitoin lahjat tilaukseen... Toivottavasti ehtii, eikä posti töki!! Tosi kauniita paketteja olet tehnyt! Mä perinteisesti paketoin viimeisenä iltana ;)

    VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.