26 joulukuuta 2013

SE OLI SIINÄ..


..joulu nimittäin ;). Jokohan sitä huomenna riisuis nuo muutamat hassut joulukoristeet? Tämän takia tykkään laittaa joulujutut esille jo marraskuun lopulla, joulun pyhien jälkeen niitä ei enää jaksa katella. Kukat on erijuttu <3. 

Oli kyllä ihana joulu, tuli syötyä ja oltua. Eikait sitä muuta tarviikkaan.. Muutama kuva työhuoneen joulusta, kyllä nyt passaa töitä omassa huoneessa tehä. Kynttilät palamaan ja tietokone laulamaan.

Leppoisaa iltaa!

10 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen työhuone sinulla, kyllä todella kelpa tehdä siellä hommia :). Leppoisia välipäiviä sinne päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jutta, tosiaan vielä jos yhen päivän jaksais tehä töitä niiin sit kesälomalle.. :) kiitos, samoin sulle!

   Poista
 2. Ehkä ihan hyvä, että se oli siinä. Minäkin olen jo pari tonttua sujauttanut joulutarvikekassiin ja vuodenvaihteeseen mennessä loputkin joulujutut ovat poissa näkyviltä, kukkia lukuunottamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, ei sitä kuukaus tolkulla noita tonttuja jaksa katella, varsinkaan kun kesämekkoja pakkailee matkalaukkuun ;)

   Poista
 3. Kivan näköinen huone!! Ja sama täällä, tekisi jo mieli riisua koti joulujutuista :) Mies ei juurikaan tätä ymmärrä - että miksi haluan laittaa joulujutut ja kuusen jo viikkoa ennen joulua... juurikin siksi ettei niitä huvita katsella joulun jälkeen enää yhtään. Kevättä kohti :)

  Leppoisaa joulun jälkeistä elämää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja! En vielä raaskinut tänään riisua, aattelin sunnuntaina nuo vähäiset jutut ottaa pois. Totta kevättä kohti, vaikkei tuo talvikaan oo vielä alkanut.. Ja kiitos samoin!

   Poista
 4. Ihanan näköinen huone!

  Meillä vielä joulukuusi tuossa ovensuussa odottaa, mutta eiköhän se siitä huomenna ulos kippaudu... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Petra! no voin myöntää et mullakin nuo tontut jäi tuohon eteisen lattialle ;). Huomenna sit siivousta ja koristeet laatikkoon..

   Poista
 5. Me laitettiin joulu meille joulukuun alussa ja suoraan sanottuna samantien joulun jalkeen meni koristeet takaisin kellariin! eh! Mutta olihan niitä kiva katsella koko joulukuu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, mitä niitä enää joulun jälkeen kattelemaan ;).

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.