20 tammikuuta 2014

UUSI INTO JA KEVÄISEMPI KEITTIÖ

Tää vuosi on kyllä alkanut niin energisesti. Loma tais tosiaankin tehä tehtävänsä, vai olikohan se auringonpaiste ja helle mitkä pehmensi aivot.. No kummiskin, ennen aamuisin kellon soidessa ei millään jaksanut nousta. Teki mieli torkuttaa kerran jos toisenkin. Niin nyt kuules oon hereillä jo ennen herätystä.

Ja sit toisekseen oon jo monena aamuna tehnyt siskoni ohjeella meille terveelliset smoothiet aamupalaksi. Tästä tais tulla ihan tapa. Ennen mun aamupala koostui kupillisesta kahvia. No tuostahan ei huonompaan suuntaan enää vois mennäkkään ;). Ja mikä parasta, eilen innostuin lenkkeilemään tunnin verran raikkaassa pakkassäässä. Sekin oli varmaan toka kerta puoleen vuoteen.. Vois sanoa et tämä vuosi vois olla terveellisempi ja onnellisempi.

Niin ja kuvia keittiön keväisemmästä ilmeestä vai oisko se vielä kummiskiin talvinen? Saarekkeella pastellisia sävyjä ja vähän vihreää.

16 kommenttia:

  1. Kaunista ja raikasta. :)

    VastaaPoista
  2. Just illalla mietin, että oispa kivat tuollaiset sakset keittiön naulakossa!!! ;)) kauniita kuvia Heini! Kevät ja valo on todella tervetulleita tännekkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin nuo passaa keittiöön niin hyvin ;). ja kiitos Hanna! Loman jälkeen täällä onkin vain aurinkopaistanut.. mahtava fiilis!

      Poista
  3. Nättiä! Oletteko itse nikkaroineet tuon pienen tason vai mistä on ostettu. Menisi hyvin pienestä hyllystäkin.
    Tosi hyvä harmaan sävy :)
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. En oo kun ruokapöydän mukana tuli vahingossa tuo näytepala, oli vissiin myymälään menossa :). Ja samoin sinne, mukavaa keskiviikkoa!

      Poista
  4. No sitten on loma todella tepsinyt, kun noin on käynyt! Mahtavaa. :)
    Ihania fiiliksiä ja kevään tuntua näissä kuvissa.
    On muuten edellisen postauksen maljakko kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ihan mahtava fiilis vaikka töitähän se on välillä tehtävä :). Ja kiitos <3

      Poista
  5. Energiaa täälläkin riittää vaikka muille jakaa. Pitää vähän topuutella itseä. Kyllä Se on vain ihanaa kun valo ja kevät tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, oon jo monena aamuna harmitellut ettei kamera ole matkassa.. noh ehkä parempi ettei tienpäällä ala kuvaamaan ;). Niin kaunista ulkona ollut, aurinko ja kaikkee..

      Poista
  6. Kauniita kuvia ja kadehdittava vuoden aloitus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Katja! noh, eilinen ilta menikin sit aika unessa ;), innostuin niin paljon töistä (sain kunnon inspiksen) et pää sumussa kuljin iltaan saakka :D.

      Poista
  7. Siis kertakaikkisen kaunista!! Niin ihania ja inspiroivia kuvia, juuri minun makuun! <3 Ehdottomasti jään seuraamaan upeaa blogiasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minttu aivan ihanasta kommentista <3. ja tosi kiva kun jätit kommenttia, löysin samalla blogiisi :)

      Poista
  8. Erittäin raikas ja kaunis keittiö!! <3

    VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.