31 toukokuuta 2014

KEVYT PUUTARHAJUMPPA


Ekana nurmikon ilmastointikengät jalkaan. Sitten työnnettävä ruohonleikkuri tulille ja menoksi. Noilla kengillä jalat pitää nostaa reilusti polviin saakka ja painaa kovasti maahan. Nurmikon leikkuun jälkeen vielä lannoitus.. Sen jälkeen sitten haravalla kuollutta nurmikkoa pois, jotta kädetkin saavat tehokasta liikuntaa.

Kätevää, parintunnin jumppa ja raitista ulkoilmaa samoilla bensoilla. Nurmikko kiittää ja toivottavasti kasvaisikin hieman paremmin.

Aamupäivä alkoi leppoisasti puolivuotiasta tyttöä hoitaen <3. Ihan parasta seuraa :). Pihatöitten jälkeen päiväsaunaan. Ja valmistujaisten kautta kummipoikaa ja perhettä moikkaamaan. Mutta nyt nukkumaan valkoisiin lakanoihin. 

Hyvää yötä!

10 kommenttia:

  1. Päivä kuulostaa oikein onnistuneelta :-) ja hyötyliikunta on aina huippua :-)

    Mukavaa sunnuntaita ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ihan parasta! Talvella lumityöt ja kesällä nurmikonleikkaus..

      Kiitos, samoin sulle! :)

      Poista
  2. Aivan ihana tuo teidän makuuhuone <3 Tykkään hirmusti!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana makuuhuone!!! Todella kaunis!!! Voi tuollaiset kengät pitäisi itsekin ostaa :) (mulla on sulle haaste blogissa)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura <3. Ja hei ne kengät on tosi kätsät.. mut mulla toinen kenkä vain irtosi vähän väliä, kun en jostain syystä osannut kiinnittää oikein.. Ja pitääpä tulla kurkkaamaan! Kiitos!

      Poista
  4. Moi! Saanko udella, että mikä lattia teillä on? :)
    -Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Tiina, meillä on paradorin basic 400 1-sauva tammi hiottu mattapintainen laminaatti. Tulipas pitkä nimi kun tilauslomakkeesta kirjoitin :D.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.