13 toukokuuta 2014

LOMAFIILIS


Tänään on ollut kyllä niin lomapäivä vaikka työmatkalla olenkin. Aamulla autolla Helsingin kautta extempore päiväkahville Sipooseen ystävien luo. Olipas niin ihana nähdä pitkästä aikaa, vaikka pikainen visiitti olikin. Puoli kuusi siskoa hakemaan töistä Lahdesta ja täällähän se ilta on leppoisasti siskon seurana mennyt :). Niin loma!

Tää vesisade on muutes niin kivaa vaihtelua, alkaa vihdoin luonto vihertää meilläpäinkin.. Ja hei, eikö tulekin kesäinen fiilis noista lasipulloista ja kukista? 

Rentoa tiistai-iltaa!

13 kommenttia:

  1. Ihana kesäfiilis ja nyt säidenkin pitäisi parantua. Tuskailen juuri tehosteseinäajatusten kanssa, mutta teidän valkoinen näyttää kyllä niin hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, eikös sitä ihan hellettä ole luvattu :). Mie aattelin, et muulla sisustuksella saa niin paljon persoonallisuutta ja väriä kotiin että seinät pidin valkoisena ja hyvä näin! Tykkään niin paljon tästä valkoisesta pohjasta, johon voi sit mielialan mukaan tuoda jotain väriä..

      Poista
  2. Ihanaa että saat kesäfiiliksen tästä vesisateesta, minä täällä ihan syysfiilksissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etelämmässä oli jo niin vihreätä et sateesta ja puiden lehdistä tuli ihan juhannusfiilis, niin kesäolo ettei toista :).

      Poista
  3. Kauniit kuvat, kukat on ihanat.

    VastaaPoista
  4. Tosi kauniit kuvat ♡ itsekin olen pari päivää jopa nyt nauttinut sateesta , hassua mutta se ollut tosi piristävää :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Seija <3. Olipas eilen kiva tulla työmatkalta kotiin kun luonto viherti, kyllä se sade tekee aina välillä hyvää, (vaikka toisaalta harmittaa kun nyt ne polttopuut kastui.. ;))

      Poista
  5. Aivan ihania kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 <3 ja mukavaa keskiviikkoa sinne! :)

      Poista
  6. Miten kauniita kuvia!!! Ja miten kaunista ♥♥♥

    VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.