30 elokuuta 2014

HERKULLISET MUSTIKKAMUFFINIT


Silloin kun aamulla pitäisi herätä pirteänä töihin niin väsyttäis ja vapaapäivänä sitä herää vielä aikaisemmin pirteänä.. Tänään ehdinkin sit puuhailla kotona monenlaista. Nurmikonleikkuutta, polttopuita varastoon, leivontaa, kirpparilla käyntiä, vähän töitä ja lukemista. 

Innostuin leipomaan kahdenlaisia muffineita. Ja niistä tuli ihan parhaita mitä koskaan olen leiponut! Leivoin muffinit tällä ohjeella, kiitos Hanna :). Sitruunan tilalle laitoin yhden limen mehun. Ja raastetun kuoren jätin kokonaan pois.

Tuli maistettua niin monta muffinia, et taidan mennä vielä vähäksi aikaa pihahommiin ;). Suloista viikonloppua!

10 kommenttia:

  1. Eikö ollukin hyviä, tuo ohje on ihan ehdoton lempparini, niin meheviä jotta! Kiva kun sille oli käyttöä. Ihanat kuvat! Ja kuinkas taas tekekään mieli leipoa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo oli niiiin hyviä, mieskin kehui ;). Mun on kyllä ostettava tuo sama ohjekirjanen.. Ja kiitos, kuvaaminen on niiin terapeuttista ;).

      Poista
  2. OI, nam! Herkullisia kuvia. Jospa muistaisin tämän reseptin kun on muffinssit suunnitteilla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kyllä niin herkullisia, et suosittelen reseptiä! Ja kiitos Hanna, noita oli kiva kuvailla, heh :)

      Poista
  3. Pitää kyllä ehdottomasti kokeilla kun pakkasesta löytyy mustikoita. Nuo sinun muffinsit näyttää täydellisiltä ja kuvat on niiiiin kauniita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, mieskin kehui ;). Ostin 10 kg mustikoita pakkaseen, niin jospa tänä vuonna riittäisi ensi kesään saakka.. saa muutamat smoothiet ja muffinit tehä ;)

      Poista
  4. Joskus, tämmösiä ihania ja hyväntuulisia postauksia lukiessa, sitä miettii ja vertaa omaa elämäntilannettaan bloggaajan tilanteeseen. Nytkin mietin, miten kovasti nauttisin hiljaisesta ajasta, omasta rauhasta touhuta kotijuttuja - mitä ikinä mieleen tulisi. Ilman auttavien pikku käsien hästäämistä, kinasteluja, kiljahduksia ja yleistä häslinkiä. Voihan olla, että taas joku jossain toisessa elämäntilanteessa voisi nauttia niistä pikku jalkojen töminöistä - ihan vaihtelunkin vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ♥, luin aamulla herättyäni ja mietin mitä vastaisin.. Meillä tosiaan taitaa olla eri elämäntilanteet. Mie taas nauttisin kun saisin pienen jos toisenkin tuhisijan ja sotkijan tänne, mutta kaikille se ei ole mahdollista.. Monestihan sitä halutaan sitä mitä itsellä ei ole tai toisen elämä näyttää helpommalta kuin oma... Murehtimalla tilanne ei parane, joten olen päättänyt nauttia kaikista hetkistä ja siitä mitä itselle on annettu. Ja onhan meillä toisemme. Mukavaa tulevaa viikkoa sinne!

      Poista
  5. Ihania kuvia ja takuuvarmasti hyviä muffinsseja. Nams. Kiitos ohjeesta, täytyypä kokeilla joku pv.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ride, ja tosiaan niin ihania muffinsseja, ihan suosikkeja ;)

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.