17 elokuuta 2014

SUNNUNTAINA


En oo pitkään aikaan lukenut näin paljon kirjoja, kuin viime viikkoina.. Tänään olen lukenut, käynyt tivolissa (yks laite riitti mulle ;)), lukenut, grillaillut, lukenut, silittänyt vaatepinon ja lukenut. Siinäpä se sunnuntai leppoisasti menikin.

Miten kiva onkaan mennä nukkumaan puhtaisiin lakanoihin, kun yöpöydällä on leikkokukkia. Paitsi jos sattuu ostamaan oikein tuoksuvia ;).

Ihanaa alkavaa viikkoa!

18 kommenttia:

  1. Kateeksi käy. itse en ole tehnyt mitääm! olin eilen juhlimassa ja taisin ottaa yhden liikaa. Tai sitten, vanhuus ei tule yksin ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, musta tuntuu etten minäkään tehnyt sunnuntaina mitään ;). Hyvä se on välillä pitää lepopäivä!

      Poista
  2. Mekin käytiin perjantaina tivolissa lasten kanssa. Tuli niin paha olo jo muutamasta laitteesta, kun tytöillä ei tuntunut missään. Vanhaksi sitä on kai tullut, kun ei pää kestää enää edes toukkajunaa :). Kauniit kuvat! Ja oon samaa mieltä noista leikkokukista ja puhtaista lakanoista makkarissa. Koitetaanpas nähdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menin moikkaamaan ystäviä ja samalla sit kävin yhdessä laitteessa joka oli tosiaan ihan tarpeeksi mulle ;). Ja kiitos Hanna, pitäisi tosiaan kahvitella joku päivä! Laitappa viestiä milloin sulle sopisi..

      Poista
  3. Minäkin olen loman loppupuolella kaivanut kirjat esiin - ja öitä on tullut valvottua, kun ei malta niitä käsistään laskea.
    Leikkokukat yöpöydällä ovat arjen pientä ylellisyyttä - kunhan eivät tuoksu liikaa;) - liljat jouduin heittämään terassille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, kirja on luettava vähintäänkin kahdessa päivässä ;). Jotkut liljat tuoksuvat niiiin pahalle ettei niitä voi sisällä pitää, varsinkin nuo mitä mulla kasvaa kukkapenkissä :/. mut ovathan ne kauniita pihallakin ;)

      Poista
  4. Ihanan rauhoittava tunnelma teidän makkarissa, kaunista. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni <3 ja makkarissa pitääkin olla rauhoittava tunnelma.

      Poista
  5. Onpa ihanan harmoninen värimaailma teidän makuuhuoneessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ida, muualla meillä onkin valkoiset seinät, mutta makuuhuoneeseen halusin vähän muuta.

      Poista
  6. Mäkin oon lukenut tosi paljon, mutta valitettavasti "vääriä" kirjoja. Hirveesti tekis mieli lukea ihan vaan romaaneja ja kaikkea kevyttä, mutta pöydällä odottaa pari opinnäytetyöhän liittyvää opusta, jotka pitäisi kahlata läpi. Btw. teidän makkarissa näyttää tosi kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Opiskeluaikoina mullakaan ei tullut juuri lainkaan luettua mitään kirjoja, mut yläasteella vielä luin tosi tosi paljon. Nyt oon taas innostunut, tänään kävin kirjosta pinon kirjoja :). Tsemppiä sulle opiskeluun!! Ja kiitos Jen :)

      Poista
  7. Annahan vinkkiä mitä kirjoja olet lukenut? :) En ole pitkään aikaan löytänyt mitään kunnolla koukuttavaa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan lemppareita on Nora Robertsin kirjat, osan oon tainut lukea jo kahdesti :D. Sitten Laila Hietamies, Diane Chamberlain, Jane Austen.. siinä joitakin. Oon tosi huono muistamaan kirjojen nimiä.. tulikohan mitään uutta?

      Poista
  8. Oi, olispa aikaa lukea kirjoja! Tykkäisin tosi paljon lukea. Aika on vaan niin kortilla koko ajan :/ ihania kuvia olet ottanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, eikös se niin mene et sitä mitä haluaa tehdä niin siihen löytyy aina aikaa ;). Tänään kävin taas pinon kirjoja kirjastosta, vielä pitää vähän lukea ennen nukkumaan menoa :)

      Poista
  9. Just beautiful!!
    Good night sleep
    Elisabeth

    VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.