04 huhtikuuta 2015

JÄLKIRUOKAA


Eilen lenkkeilyn jälkeen innostuin tekemään ruokaa jälkiruokia myöten. Saatiinkin sopivasti myös ruokavieraita. Ekaa kertaa tein täyettyä mureketta (fetajuustoa ja aurinkokuivattuja tomaatteja) ja uunitomaatteja lisukkeineen. Kun on aikaa niin ruuanlaitto on älyttömän mukavaa. Kiva testailla uusia makuja ja reseptejä.

Jälkiruuaksi tein pavlovaa tällä entisellä ohjeella.  Koristeeksi pääsiäiseen sopivaa kermaista rahkaa, persikoita sekä pätkistä ja keksinmuruja.

Nyt puuhommiin.. Aurinkoista lauantaita!

12 kommenttia:

  1. Oho, näyttääpä hyvältä, täytyy tuota pavlovaa joskus kokeilla. Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ;), niin helppoa ja maukasta. Kiitos!

      Poista
  2. Nam ihania herkkuja olet tehnyt :)
    Mukavaa loppu pääsiäistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kyllä niin hyviä ;). Kiitos, samoin <3.

      Poista
  3. Mmmm, näyttääpä tosi herkulliselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja olikin :). nää on niin helppo tehdäkin!

      Poista
  4. Onpas ihania kuvia <3 varmasti hyviä!

    VastaaPoista
  5. Kuulostaa aika herkulliselta kokonaisuudelta! Ja syötävän maukkaat ja suloiset kuvat! Mulla ei kyllä koskaan onnistu tuo pavlova hyvin, vaikka herkullista saankin aikaan niin aina se on keskeltä jäänyt tahmeaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja maistui myös ;). Paistoin nyt vähän miedommalla asteella (kiertoilma 80 astetta) ja kaksi tuntia niin tuli ehkä liian kuiviakin.. Mut kokeile pitempään ja matalammalla niin varmasti onnistuu!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.