02 heinäkuuta 2015

MAKUUHUONEESSA


Vähän on jo ikävä omaan petiin :). Viimeiset yöt on mennyt sohvalla nukkuessa ja koiranpentua hoitaessa. Katkonaisilla unilla.. mut kyllähän se tästä varmasti kohta tasoittuu :). Eka lomaviikko on kohta takanapäin. Viikko on hurahtanut vähän töitä tehdessä ja hauvan kans telmiessä. Kyläillessä ja vieraitten kanssa oleillessa. 

Huomiseksi on luvattu hellettä, joten aurinkotuoli terassilta aurinkoon ja lepoa vain. Jospa sitä aloittais jonkun kesälomalle varatuista kirjoistakin..

Aurinkoista viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Tsemppiä pikkuisen hoitamiseen! <3 Kyllä ekan viikon jälkeen jo helpottaa. :) Minäkin nukuin aluksi sohvalla ja aamulla oli ihan pöhnä olo, kun tuntui ettei sikeään uneen päässyt... Kilonkin taisin laihtua ja saalistaa stressinäppylän leukaan! Mutta siitä se uni sikenee ja yöt rauhoittuu, koirakin osaa etsiä paikkansa makkarista kun emäntä sinne siirtyy. :) Meidän Armas täytti tänään 10 viikkoa, ja on siis ollut meillä nyt kolmen viikon verran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 totta, nyt on jo itekkin tottunut tähän uuteen rytmiin ja arkeen :D. Kyllä se tästä pikkuhiljaa tasoittuu :). Teidän Armas on kyllä kans niin suloinen tapaus <3

   Poista
 2. Hauvavauva <3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa vauva-arkea ;) Vielä saat omassa sängyssä nukkua, pikemmin kuin uskotkaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ;). Kylläpäs on makoisasti sängyssä nukuttanut muutaman sohvayön jälkeen :) ei muutama yöherääminenkään haittaa :D

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.