05 heinäkuuta 2015

PÖYDÄLLÄ


Huomenta, nykyisin herään tuntia aiemmin kuin ennen :). Lomalla ehtii muutenkin paremmin siivota ja järkkäillä kotia.. nyt on sit ehtinyt pesemään ikkunoitakin ja tekemään muita rästihommia.

Olohuoneen tasolle tein uutta asetelmaa. Kepeämpää ja raikkaampaa kesäksi. Mutta nyt terassille toisille aamukahveille..

Kaunista sunnuntaita!

12 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää ❤️ ihana oli herätä auringonpaisteeseen taidan itsekin suunnistaa aamupalalle terassille :) Leppoisaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Niin on! aurinko tekee ihmeitä ;). Oon aamuisin mennyt terassille lukemaan ja aamukahville.. lomafiilis!

   Poista
 2. Lomailu on ihanaa - itsellä se tosin äippäloman myötä on tänä kesänä erityisen pitkä. Ikkunat tuli täälläkin pestyä, ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen. Ups! Kummasti tuli valoa lisää. :) Ihanaa lomaa Heini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on.. vaikka joka päivä on tullut töitä tehtyä niin ihan eri olla kotona ja tehdä vain välillä pakolliset työt... toisaalta kiva ois heittäytyä vähäksi aikaa oikeasti lomalle lomalle... ehkäpä elokuussa jotain reissua.

   Poista
 3. Upeita kuvia ja ihania yksityiskohtia. <3 Mistähän saisi tuon saman innon rästisiivouksiin ja ikkunanpesuun... Lähetätkö ylimääräiset energiat tänne? :D

  Ihanaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Jenni <3. Joo mielelläni, täältä tulee ;). Kesällä jaksaa lyhyvilläkin yöunilla näköjään ja energiaa piisaa, kun yrittää siivota siinä välissä kun koira nukkuu :).

   Poista
 4. Täällä köllitään vielä sängyssä...tehokkuudesta ei tietoakaan! Mutta nythän onkin virallinen vapaapäivä :) Kaunis asetelma !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, meiän "uus herätyskello" pitää huolen että herään pirteänä aamuvarhain joka päivä :D. Vielä kun itekkin malttais joskus mennä ajoissa nukkumaan...

   Poista
 5. Ihania asetelmia :)
  Mulla vielä parin keittiön asennuksen valvontaa ja loma kutsuu.
  Haleja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna :). Miekin oon joka päivä tehnyt töitä... ei sitä voi kokonaan näköjään lomalle heittäytyä :).

   Samoin <3

   Poista
 6. Kaunista ja tyylikästä! Ihania asetelmia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jonna <3. Tykkään niin paljon tehä asetelmia.. aina saa vähän uutta ilmettä :).

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.