10 joulukuuta 2015

10. JOULUKORTIT


Vielä on muutama päivä aikaa lähettää joulukortit halvemmilla postimerkeillä. Tässä muutama korttivinkki, jos joulukortit on vielä tekemättä! Tähtiä, hamppunarua sekä myöskin perinteisiä joulunvärejä.. vihreää ja punaista. Muutamia kortteja tein myös piirtämällä.

Vein alkuviikosta vinonpinon kortteja ja paketteja postiin. Tänä vuonna joulukortit valmistui normaalia myöhemmin.. yleensä jo marraskuun puolella olen askarrellut :).

Mutta nyt leikkimään.. L vaatii sen verran kovalla äänellä leikkiseuraa, että korvissa jo soi :D.

8 kommenttia:

  1. Pitääkin muistaa lähettää kortit, kun vielä ehtii. Ja tuo musta kortti punakuvioisella tähdellä, ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo punakuvioinen paperi oli kyllä kaunista, ensin oli ajatus tehdä ihan mustavalkoisia kortteja, mutta perinteiset sävyt vei voiton :)

      Poista
  2. Kauniit! Mä en ole edes ehtinyt ajatella kortteja! Eh. Mä olen niin jäljessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. mutta vielähän on aikaa muutama viikko :)

      Poista
  3. Nättejä kortteja olet tehnyt! Minäkin sain kortit tänä vuonna tehtyä ajoissa kun yleensä tuppaa joka vuosi tulemaan kova kiire niiden kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari. Tykkään kans tehdä kaiken ajoissa, että sit lähempänä joulua voi vain nauttia tunnelmasta ja kyläillä ;)

      Poista
  4. Kauniita kortteja! Minä värkkäsin ihan yksinkertaiset kortit washi-teipistä. Postiin niitä lähtee vain viisi, muille toivottelen hyvät joulut livenä/somessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, en oo osannut käyttää noita teippejä missään... pitäiskin testata askarteluun! Mutta sehän käy yhtälailla :).

      Poista