16 tammikuuta 2016

KEITTIÖSSÄ

Silloin kun joku ei toimi, niin huomaa sen tärkeyden. Ollaan jo kaksi viikkoa oltu ilman jääkaappia ja pakastinta. Se hyöty näistä pakkasista on, että kylmäkallet jäätyy ulkona nopsaan ;). Ilman liesituuletinta ei viitti käryttää ja mikro oottaa osiaan, joten nämä kaksi viikkoa on menty aikalailla leivällä ja viilillä. Se mitä kylmälaukkuun sopii.

Lauantai jatkuu täällä villasukat jalassa, kotia lämmitellessä. Ehkä pistän nokkani uloskin, eihän tuolla ole enää kuin 27 astetta pakkasta.

Lämpöisää lauantaita!
 

8 kommenttia:

 1. Ei kyllä tultais toimeen ilman kodinkoneita. Vaikka pakkohan se tietenkin olis, jos ne kerralla kaikki pimahtais. Pakkanenko teille teki temput? Kauhulla oon joskus miettiny, että millä sitä selviäisi ilman hellaa ja uunia. Sikspä nykyiseen taloon tehtiin leivinuuni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin sanoa, et tuleehan tuota toimeen kun ei ole muuta vaihtoehtoa.. luulen että saunassa käynti on sit luksusta kun taas pääsee ;). Pari viikkoa meni niin että aina kylässä käydessä kävi suihkussa/saunassa :D. Nyt taas voi käydä kotona suihkussa, ihan parasta. Joo takka/uuni on kyllä ihan ehdoton joka taloon! Vaikkakin nykyisin osa jättää sen tekemättä.

   Poista
 2. Voi ei, tsemppiä koneettomaan elämään! Niitä osaa arvostaa taas ihan eri lailla kun ne joskus taas saatte toimintaan. Kavereilla hajosi maalämpöpumppu juuri pakkasten alettua. Onneksi on niin monessa talossa sentään takka/uuni jolla lämmittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Tosiaan, voi tehdä ruokaa tuosta vain. Oon tottunut muutenkin käymään vain kerran viikossa kaupassa, ni ei nytkään jaksa joka pv käydä.. Voi ei, meillä saatiin onneks lattialämmityslaitteet parin päivän päästä toimii.. mut arvaa oliko huippua käydä kotona suihkussa tänään! Edellisestä kerrasta 2 vk... onneks ilmanvaihtokone saatiin jo kuntoon!

   Poista
 3. Voi että. Mikä siis on? Milloin kaikki taas toimii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikon päästä toivottavasti ois kaikki kunnossa.. saa nähdä, osat tulee niin hitaasti! Sähköihin liittyvää.

   Poista
 4. KAunis keittiö teillä. Tuo on niin totta, astianpesukoneen hajotessa osaa taas arvostaa sen kuntoon saamista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna, niinpä ei sitä muuten tule ajateltua :)

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.