25 helmikuuta 2016

ROCKY ROAD MUFFINIT


Jotain makeaa ja herkullista teki eilen mieli. Niinpä leivoin muffineita päiväkahville. Tein puolikkaan annoksen näitä Rocky road muffineita ja puolikkaan annoksen vaniljamuffineita. 

Rocky road muffinit (12 kpl)
3 munaa
2,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
50 g voita
1 dl kreikkalaista jogurttia
2 rkl kahvia
3,5 dl venhäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
4 rkl tummaa kaakaojauhetta
ripaus suolaa
100 g valkosuklaata
2 kourallista suolapähkinöitä
2 kourallista Dumlekarkkeja
2 kourallista Fazer soft caramel lakritsikarkkeja

Vaahdota munat ja sokerit. Sulata voi ja sekoita joukkoon jäähtynyt kahvi sekä jogurtti ja sekoita munavaahtoon. Sekoita jauhot, leivinjauhe, suola ja kaakao. Ja sekoita varovasti taikinaan. Sekoita lopuksi sulatettu valkosuklaa taikinaan. Täytä muffinivuoat vuorotellen taikinalla, suolapähkinöillä ja karkeilla.

Ja paista 175 asteessa noin 15 min, testaa ennenkuin otat uunista pois :). Pidin näitä 15 min uunissa ja mutakakkuversio tuli ;). Eli testaa paistovaiheessa tulitikulla onko tarpeeksi kypsää!

Herkullista päivää!

4 kommenttia:

  1. Ihan super herkullisen näköisiä, täällä alkoi leivonta hammas kolottaan :-) Jaksaisikohan odottaa viikonloppuun? :-)

    Tosi kivat nuo vuoat, mistä löysit nuin upeita? :-)

    Mukavaa päivää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää oli kyllä niin herkullisia! Muutaman pakastin vierasvaraksi, ettei tule ite syötyä kaikkia, heh. Nuo on sokokselta ostettu, house doctorin. Kiitos ja sinne mukavaa viikonloppua <3

      Poista
  2. Hei, tämä on ehkä tyhmä kysymys, mutta kysynpä kuitenkin XD Minäkin ihastuin vuokiin. Ovatko ne mitä materiaalia? Ilmeisesti kuitenkin paistonkestäviä? Pitää käydä sokokselta hakemassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, tyhmiä kysymyksiä ei ole ;). Nuo on pahviset ja kestää hyvin paistamisen. Oon ostanut nuo viime syksynä, mutta toivottavasti vielä löytyy! Joskus oon tehty omenapaistosta noihin, niin sit se rasva meinaa tulla läpi.. ei niin kauniita ;), mutta onnistuu.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.