25 maaliskuuta 2016

KATTAUSTA

~ja hyvää ruokaa~


Palmusunnuntaita tein pitkästä aikaa karjalanpaistia. Perunoita, porkkanoita, salaattia sekä karjalanpiirakoita lisukkeena. Niin herkullista! Lapsuudenkotonani karjalanpaistia oli usein sunnuntaisin ruokana, oli ihan yksi mun lempiruuista.

Värien iloa pääsiäiskattauksessa. Keltaista, vihreää ja oranssia. Servetit olen ostanut joskus Granitista, Helsingissä käydessä. Ja tuo Skandinavisk sommar kynttilä tuoksuu niin raikkaalle. Just nappituoksu kevään odotukseen.

Rauhallista pitkäperjantaita!

8 kommenttia:

  1. - upeita ja kotoisia kuvia!

    VastaaPoista
  2. Herkkuruokaa! Siitä onkin aikaa kun olen viimeksi saanut karjalanpaistia. Leppoisaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Ja miten helppo on sit tehdä lihakeittoa kun laittaa karjalanpaistista lihat :). Kiitos Anu, just vietän aikaa siskon tyttöni kanssa, ulkoilua ja vähän heppaleikkejä :).

      Poista
  3. Upeita ja herkullisia kuvia! Ihanaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! Vielä on onneksi muutama vapaa päivä jälellä :).

      Poista
  4. Rupespa tekemään mieli paistia, vaikka ei ikinä oo kuulunutkaan mun lempiruokiin. Pitäisköhän repäistä ja tehdä täällä kerran. Meillä tosin aina kotona tehtiin paisti hirvestä. Sitä ei kyllä täältä saa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikun vain :), äiti teki niin hyvää paistia, että se oli ihan suosikkiruoka! En tosin tykkää niistä valmiista karjalanpaistilihoista, vaan lihapala ja siitä pienen pieniä palasia ja todella pitkään uunissa :).

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.