15 toukokuuta 2016

VIIKON VIIMEINEN


Taas on sunnuntai ja viikon viimeinen postaus. Olipahan taas kiva ja tapahtumarikas viikko.

  • Näpräystä ja piirtelyä. Olohuoneen seinälle muutosta.

  • Leikkipuistoilua siskoni lasten kanssa, puolitoista tuntia meni huomaamatta hiekkalaatikolla. Hauskinta se, että mua on luultu mun kaksoissiskokseni, joka lenkkeilee meidän kadulla lasten kanssa :). Minä vain täditettävien kanssa <3.

  • Reissu ikeaan ja kummipojan synttäreille. Mieheni oli niin innokas lähtemään mun kanssa shoppailemaan. Mutta sehän meni niin, että kiersin puolessa tunnissa Ikean ja P kulutti aikaa L:n kanssa muualla. Sanoin hakevani vain sohvan terassille ja tulin kahden kärrin kanssa pihalle, haha.

  • Pihahommia ja polttopuita. Jumpat ja kuntoilut ulkona jatkuu.

  • Terassin sisustamista, ai että, nyt siellä on niin mun näköistä!
 
Rauhallista sunnuntaita <3

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! <3 Onko muuten hyvää tuo (Ikean?) mehu? Ovat niin ihanassa laatikossa, että on tehnyt mieli testailla. :D Kivaa sunnuntaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni <3. Ja hei, en oo ehtinyt vielä maistamaan kun just eilen ostin Ikeasta! Heh, ostin nuo oikeestaan noitten pullojen takia ;) ja meinas tulla hintaa pulloille ku myyjä otti kuuden kertaisen hinnan.. hups!

      Poista
  2. Upeita kuvia jälleen! Ja ihanan kuuloinen viikko ollut :) Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jossu ja sunnuntai jatkui yhtä ihanana :).

      Poista
  3. Ihania kuvia. Millaisen sohvan löysit? Meillä on nuo samat pullot, ostin ne lasten synttäreitä ajatellen. Ne oli käteviä, aina täytin niitä kaikkien haluamilla juomilla. Eli toimii hyvin myös kesän juhlissa :) Mehu oli hyvää, vaikkakin aika omenamehulle tyypillisen makeaa :) Meillä tosin oli erilaiset etiketit eli en ole varma oliko myö eri juomat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! Heh, huomenna näät ;). Joo, ostin ne kans kesän juhlia ajatellen :D. Mehusta ei väliä, kauniit pullot ;). Mut mehukin oli tosi hyvää, tykkäsin!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.