Lauantaina vietettiin meidän tyttöporukan grilli-iltaa meillä. Salaattia, kasvisnyyttiä, kasviksia, lihaa, herkkuja ja vielä kerran herkkuja. Katoin pöydän vähän aiemmin valmiiksi. Valkoinen pellavaliina, muutama pinkki hortensia ulkoa ruukusta, kristallilasit, siniset servetit, halloum-mansikkasalaattia ja raparperimehua. Kesäistä ja hempeää. Raparperia ja mansikkaa.
Juomaksi tein raparperista kesäistä mehua. Ohjeen otin Oblig-blogista, kiitos Jutta!
Raparperimehu
1 litra vettä
2,5 dl raparperinpaloja
1 dl sokeria
Keitä raparperit vedessä niin kauan että ne pehmenee. Sitten siivilöi mehu toiseen kattilaan ja lisää sokeri. Keitä vielä hetki sekoittaen.
Lasit saatu bloginäkyvyyttä vastaan KitchenTimeltä.
Ihanan väristä tuo raparperimehu! Jaksaisikohan kokeilla...?
VastaaPoistaHyvältä näyttää myös nuo muut kesäherkut. Mä en ymmärrä mhin mun aika menee kun en ole (muka) ehtinyt edes leipoa mitään kesäistä.
Niin on, oikein kesäisen hempeää. Heh, leivoin nytkin puolituntia ennen kuin vieraat tuli 😀.
Poista