16 toukokuuta 2017

MAKUUHUONEESSA NYT

makuuhuone, bedroomdecor, interior, sisustus
makuuhuone, bedroomdecor, interior, sisustus
makuuhuone, bedroomdecor, interior, sisustus
makuuhuone, bedroomdecor, interior, sisustus

Heippa ja mukavaa tiistaita! Alunperinhän tilasin tuon mustan villamaton matottomaan makuuhuoneeseen. Nyt reilun puolen vuoden jälkeen se lopulta päätyikin makkariin. Ja eikö olekin kuin nappi silmään tuo musta matto muutoin maitokahvin värisessä huoneessa? Nyt tekisi mieli tilata valkoiset yöpöydätkin, niin saisin makuuhuoneen sisustuksen valmiimmaksi. Vihdoinkin näin viiden asutun vuoden jälkeen.. Joskus se vaan vie aikaa löytää puuttuvat palaset.

2 kommenttia:

  1. Hei, törmäsin blogiisi sattumalta blogit.fi- sivustossa. Mainitsit, että sun tekisi mieli ostaa valkoiset yöpöydät. Titedätkös mitä, annan nyt oman kommenttini tuohon: ei ole välttämätöntä! :) Nuo ihanan söpöt "jakkarat" näyttää toimivan hyvin yöpöytinä. Tosin makuasioista se on kiinni :) Ja tuo koko makkarin sisustus on seesteinen ja rauhallinen.Ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa ja kiitos kivasta kommentista ♥. Meillä on toisella puolella ainoastaan tuollainen kevyt jakkara, väliaikaisesti terassilta tuotuna. Hmm, tuo on tosiaan jo reilun vuoden verran toiminut yöpöytänä, mutta on niin heppoinen että haluaisin vähän raskaamman pöydän! Tosiaan menee tuokin :).

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.