07 toukokuuta 2017

VIIKKOKATSAUS

pionit, beni ouarain matto, sisustus interior
id, interior, sisustus, stingray keinutuoli, banaanipuu, pionit

Tämän vuoden ensimmäinen pionikimppu ostettu. Ne on niin suosikkikukkia hortensian rinnalla. Toivon niin paljon, että istuttamani pionit tekisi tänä kesänä jo kukkia. Miten luksusta olisi käydä omasta puutarhasta  kukat maljakkoon.
 
piha, puutarha, kevät chihuahua
piha, puutarha, kevät chihuahua

Tähän viikkoon on mahtunut niin monta tuntia hyötyliikuntaa. Pihan haravointia ja puitten tekoa. Ja eipä ole iltaisin tarvinnut unen tuloa sängyssä odottaa. Eikä kyllä jaksaisi herätyskellon soidessa noustakaan. Mutta se tunne kun saa touhuta pihamaalla ja ulkoilla! Ah, niin rentouttavaa.

Mistä tietää kesän tulleen? Siitä kun koirakaverit nukkuu päikkäritkin ulkona ♥. Sisällä ei käydä kuin kääntymässä ja moikkaamassa.

KP Interiors Joensuu, putiikki, sisustus, interior

Joensuuhun aukesi uusi todella kaunis ja tunnelmallinen sisustuskauppa. Siitä lisää enemmän alkuviikosta. Suosittelen poikkeamaan KP Interiors -putiikissa.

Loppuviikosta rymsteerasinkin. Olohuoneeseen vaaleampaa kesää kohden mennessä. Mitenkä näyttääkään niin uudistuneelta parilla pienellä muutoksella?

Kaunista sunnuntaita ♥

2 kommenttia:

  1. Oi, pionit on täälläkin lempparit ja ekat hain eilen. <3 Teillä on niin kaunista, silmä lepää kuvissa. Leppoisaa sunnuntaita!

    VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.