23 marraskuuta 2017

JOULUN ODOTUS ALKAA

hyasintti, joulun odotus, matchakarkki, matcha kitkat
villa h blogi, olohuone, interior, stingray keinutuoli

Joulun odotus alkaa. Nimittäin ensimmäiset hyasintit on ostettu viikonloppuna ja aseteltu olohuoneen pöydälle. Joulukuusi on tilattu parin viikon päähän kotiovelle toimitettuna ja joulupalloja on tilattu lisää kuusen oksille koristeeksi. Tilasin muuten ensimmäiset joulutähdetkin jonkun aikaa sitten ja luultavasti loppuviikosta pääsen ripustamaan tähdet ikkunoille. 

chihuahua, olohuoneen sisustus, villa h, hyasintti, joulu
matchakarkki, villa h blogi

Parasta joulussa on ehdottomasti joulunalusaika ja jouluna yhdessäolo perheen kanssa. Kiiretöntä nautiskelua ja tunnelmointia. Kodin koristelua, glögiä ja hyvää ruokaa. Mulla on mennyt nyt jo kolme purkkia glögiä, hups. Mun jouluun ei kuulu lainkaan stessiä vaan just joulusta nauttimista ja rentoa oleilua sekä vähän näpräämistäkin. Olen muuten ostanut jo lähes kaikki joululahjat (kummilapsille) ja paketoinutkin ne. 

villa h blogi, sisustus, oma tyyli, olohuone, interior
matchatee karkki
 
Mulla odottaa pino vihreitä herkkuja joulukuun alkua. Nimittäin sitten pääsen maistamaan noita vihreitä matchakarkkeja ja matcha tee KitKattia joita sain Etelä-Koreasta. Kiitos vielä ♥.  Ja kyllähän tuo lumi tekee vaan niin jouluisen fiiliksen!   

Tunnelmallista torstaita!

8 kommenttia:

  1. Aivan ihana postaus ❤ joulu 🎄❤
    Niin kauniit kuvat 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ♥ ja ihanaa sunnuntaita sinne!

      Poista
  2. Hello,
    Looks beautiful in your house. Black, green and lots of light. Plants give a charm to the interior, make friends with nature.
    I look forward to the Christmas decoration.
    Hot hugs, Mia from Romania

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks a lot for a wonderful comment. And yes christmas pictures are coming! Little silence in the field to put Christmas in our home. With a hunch, Heini

      Poista
  3. Onpa taas niin kauniit kuvat että!
    Täällä reissussa ei tiedä joulun tulosta mitään, oikeastaan ihan kiva vaihteeksi jäädä kaiken jouluhössötyksen ulkopuolelle. Odotan toki joulua, koska se on tänä vuonna todella spesiaali kaikista rakkaimpien seurassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu ja mukavia lomapäiviä sinne lämpimään! Mie osaan onneks jättää kaikki turhat hössötykset pois joulusta, rakastan sitä tunnelmaa just. Juon glögiä ja laitan kotia jos jaksan :). Ja joulussa on parasta just se yhdessä olo ja kiireettömyys.

      Poista
  4. Ihanat kuvat ja voi niin kaunnis koti <3 Hyasintit on kauniita joulukukkia ja ensimmäinen on täälläkin päässyt jo pöydälle, muutama lisää täytyy vielä ostaa.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Souliina ♥. Hyasintit on niin ihania, samoin kun jouluruusut leikkona. Näin myös kuvan leikkohyasinteista maljakossa ja oi että oli kaunista!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.