02 marraskuuta 2017

TYÖHUONEESSA

villa h, työhuone, skagerak työpöytä, y-tuoli
skagerak työpöytä, y-tuoli
sinnerlig sohva, interior, villa h, työhuone

Viime päivinä olen niin paljon myltännyt ja järjestellyt ympäriinsä kotona, että nämä kuvat onkin sitten ennen kuvat työhuoneesta. Toin muistaakseni elokuussa tuon sohvan terassilta työhuoneeseeni talvisäilöön, ehdin onneksi tuoda hyvissä ajoin pois syksyn kosteudesta toisin kuin sen kattovalaisimen. Se on nimittäin nyt homepilkkujen peitossa. Harmi! Oisko muuten kikkakolmosta miten ne pisteet sais pois? 

interior, y-chair, skagerak työpöytä

Skagerakin työpöytä on ihanan ilmava ja pieni. Mulle se on juuri riittävän kokoinen töitten tekemiseen. Enhän tarvitse yleensä kuin tietokoneen ja hiiren. Joskus tietysti on suuria arkkeja piirustuksia, mutta levitellään ne sitten vaikkapa ruokapöydälle. Työtuolina mulla on tuo y-tuoli ja niin hyväistua. Ja tosiaan eipä tuossa montaa tuntia tule putkeen istuttua. Koirat pitävät siitä huolen, että liikunta ja jumppa työpäivän aikana ei unohdu. Ei muuten niskat ole olleet laisinkaan niin jumissa kuin ennen koirien tuloa! Kyllä se venyttely ja hyöriminen lattianrajassa koirien kanssa on tehokasta.

Kivaa torstaita!

8 kommenttia:

 1. Todella kauniilta näyttää! :) Ja tuo sohva on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, nyt tuo huone on tosin vielä viihtyisämpi kun vaihdoin maton ja karsin ja järjestelin :)

   Poista
 2. Mie niin tahtosin pienen ja sievän työpöydän, mutta onnistun jotenkin aina levittäytymään niin isolle alueelle, ettei mitään rajaa 😂 Vaikka periaattessa läppäri ja hiiri riittäs...

  Y-tuoli on kyllä tosi hyvä istua! Ihana tuo mustakin sävy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mulla yleensä kännykkä, tietokone ja hiiri.. Niin on!

   Poista
 3. Todella kaunis ja inspiroiva työhuone ja ah, tuo työpöytäsi on kaunis ja sopivan kokoinen. <3 Haluaisin itsellenikin pienemmän työpöydän, vaikka onhan toki isossa pöydässäkin puolensa, mutta harvoin tarvin koko pinta-alaa käyttööni. :)

  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jenni ♥. Eipähän tule kerättyä ylimääräistä pöydälle kun ei sovi :D. Kahvikuppi ja kamera noitten lisäksi niin se riittää. Ja tietysti kynä ja paperinpala...

   Poista
 4. Ihana tuo sohva, tuo mukavaa kodikkuutta ja lämpöä tilaan.
  Mukavaa perjantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuo ja siinä monesti nuorempi koirista nukkuu päikkärit kun työskentelen koneella :). Kiitos samoin!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.