09 lokakuuta 2018

MAKOISAT UNET

Villa H, makuuhuoneen sisustus, sängynpääty, klassinen koti, classic collection, jotex sängynpääty
Villa H, byredo tuoksu, Lee Broom crystal bulb, makuuhuoneen sisustus

 
Täällä on viime viikot nukuttanut niin makoisasti. Nimittäin vihdoin muutama viikko takaperin kävimme yhdessä mieheni kanssa kaupoilla ja ostimme meille leveämmän sängyn. Meinasi kyllä jo epätoivo iskeä kun myyjä kysyi kovuutta jne. ja malleja oli laidasta laitaan muttei kumminkaan oikein mitään mieleistä. Saimme lopulta kuitenkin ostettua meille uuden leveämmän sängyn. Nyt mahtuu nukkumaan vaikkapa poikittain. Sänky taitaa olla koirienkin mieleen, koska aamuisin saan 10 aikaan käydä etsimässä peiton alta unikeot aamulenkille.
 
Villa H, makuuhuone, sisustusinspiraatio, svanefors päiväpeitto
Villa H, Jotex sängynpääty, samettinen helmalakana, peilipintainen yöpöytä

 
Samalla sain tilattua pitkään harkinnassa olleen sängynpäädyn. Päädyin lopulta valkoiseen samettipintaiseen sängynpäätyyn. Luonnonvalkoista mietin myös, mutta se olisi ehkä näyttänyt likaiselta beigeä seinää vasten. Ostin samalla myös samaa materiaalia olevan valkoisen helmalakanan.
 
Villa H, chihuahua, koirat, makuuhuoneen sisustus, klassinen makuuhuone
Villa H, byredo tuoksu, Lee Broom crystal bulb, makuuhuoneen sisustus

 
Alkuun ilman helmalakanaa sänky tuntui niin korkealta, vähän kuin olisi yläsängyssä nukkunut niin kuin lapsena. Uusi sänky olikin noin 8 cm korkeampi kuin aiempi sänky, joten täytyy hommata sängynpäätypenkki, jotta koirat pääsevät hyppäämään turvallisesti sänkyyn ja pois jalkoja rikkomatta. Vielä valaisimet yöpöydille sekä penkki sängynpäätyyn niin makuuhuoneen sisustus on valmis. Sängynpääty antaa kyllä viimeisen silauksen makuuhuoneen sisustukseen, vai mitä?
 
Villa H, byredo tuoksu, Lee Broom crystal bulb, makuuhuoneen sisustus
Villa H, hattara matto, makuuhuoneen sisustus, sängynpääty jotex, peilipintainen yöpöytä

 
 
 
Seuraa Villa H: 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Kaunis rauhallinen makuuhuone teillä. Täällä ostettiin uusi sänky vajaa vuosi sitten ja kyllä hyvä kunnon sänky vaan takaa kunnon yöunet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja kyllä tuo on ihanan rauhoittava pesä. Niin on, olen nukkunut niin hyvin, paitsi koirat pitävät edelleen huolen että herään kerran yössä avaamaan heille ulko-oven...

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.