24 lokakuuta 2018

TAKAN LAATOITUS VAI MAALAUS?

olohuone, takka, tiilerin takka, banaanipuu, sisustus, koti
Pholc tage valaisin, Flos IC F2, hattara matto, olohuoneen sisustus, chihuahua
chihuahua, olohuone, liljat, sisustaminen
ruokailutila, villa h,
olohuone, sisustaminen, takka, villa h
Villa H, sisustus, koti, marmoripöytä, stingray keinutuoli, jonathan adler maljakko


 
Kaunis pakkasaamu, astiapesukoneen korjaaja, kirpeä aamulenkki ja työpäivän aloitus takkatulen lämmössä. Tänään saimme vihdoin uudet jouset tiskikoneen kanteen. Ihana kun voi taas pitkästä aikaa pitää astianpesukoneen luukkua raollaan!
 
Oli niin vilpoisa herätys tämä aamuna, että aamulenkin jälkeen kipaisin kassillisen koivuhalkoja ja laitoin takkaan tulen. On kyllä aivan eri tunnelma kotona työskennellä kun taustalla musiikkina vain tulen rätinää.
 
Olen pohtinut takan pinnoittamista, että laatoittaisinko tuon meidän takan vai maalaisiko vain taas kerran uudelleen? Laattapinta olisi ehkä helpompi pitää puhtaana... ja jos laatoittaisi sellaisella keskikokoisella laatalla, niin että tuohon eteen menisi neljä laatta ja mahdollisimman kapealla saumalla. Olisiko se parempi kuin tuo nykyinen maalipinta? 
 
 Ihanaa keskiviikkoa!
 
 
 Seuraa Villa H: 

4 kommenttia:

 1. Itse tykkään, että tuo maalatu pinta on kaunein. Eikä käytönjäljetkään haittaa, mutta tietty maalaamalla ne saa piiloon. Laatassa on toki oma viehätys ja helppous, mutta se on kovempi ja kylmempi fiilikseltään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Saahan aina helposti maalattua uudelleen. Jos laatoittais nii joutuisi suojaamaan ympäriltä ja hiomaan jne... Ehkä mietin vielä seuraavat viisi vuottakin 😂. J pidän maalattuna.

   Poista
 2. 50/60. Tulisijan laatoitus on parhaimmillaan upean näköinen, mutta yhtälailla tuo teidän nykyinenkin takka on upea :). Vaikea päätös, onneksi ei tarvitse itse päättää :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja sehän se päätöksen vaikeaksi tekee. No luulen että ei tehdä takalle mitään, näin pääsee ainakin helpoimmalla :D.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.