04 elokuuta 2019

PIENIÄ SISUSTUSMUUTOKSIA TYÖHUONEESSA


Villa H, skagerak työpöytä, drop tuoli, crystal bulb valaisin, beni ouarain matto
Villa H, banaanipuu, kaktus, annon juuttikori
Eos Vita valaisin, kodin sisustus, Villa H, makuuhuone, skandinaavinen sisustus, työhuone
Villa H, chihuahua, drop tuoli, beni ouarain matto, sisustaminen


Toivottavasti siellä on ollut rentouttava sunnuntaipäivä. Täällä on nautittu sunnuntaista tekemällä iso kattilallinen kaalikeittoa sekä käymällä pitkällä kävelylenkillä. Nautittu kanavanrannan maisemista ja syöty jälkiruuaksi mansikkaeskimolle maistuvaa maidotonta jäätelöä, joka on paras maidoton tikkujäätelö ehdottomasti. Sekä käsitelty kuvia työhuoneessa, jossa hieman muuttelin sisustusta tällä viikolla.

kodin sisustus, Villa H, makuuhuone, skandinaavinen sisustus,
Villa H, chihuahua, drop tuoli, beni ouarain matto, sisustaminen

 

Banaanipuu on kasvanut paljon kesän aikana. Toisen banaanipuun annoin neljävuotiaalle siskonpojalle synttärilahjaksi, kun hän sitä toivoi <3. Juuttikoriin laitoin lasten lelut. Lastenkirjat järjestelin työhuoneen alahyllylle ja legot ja palapelit paperipusseihin. Nyt on tilaa lasten leikkiä täällä huoneessa kylässä käydessä. Työkansiot laitoin hyllyiltä kaappeihin ja paperit laatikostoon. Tulostimen laitoin tasolle työpöydän vierelle. Enää ei ole työt esillä koko aikaa. Nyt on kahvit valmiina, joten täällä jatketaan sunnuntaita päiväkahveilla. Ja huomasitteko kuvausassarin. Luka on niin huvittava, kun tulee poseeraamaan pyytämättä kun valokuvaan.

 
Villa H:

2 kommenttia:

  1. Kyllä siistissä työhuoneessa on mukav työskennellä. Ja, kun kaikella on paikkansa pysvät tavaratkin järjestyksessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ja jotta pystyy tekemään kotona töitä, on koko kodin oltava kaappeja myöten siisti, heh. Ihanaa viikkoa sinne!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.