24 elokuuta 2019

ASIAT, JOTKA ILAHDUTTAVAT JUURI NYT


Makuuhuone, makuuhuoneen sisustus, kahvihetki,

Asiat, jotka ilahduttavat juuri nyt:

Koirat. Miten onnellinen olenkaan noista kahdesta pienestä rakkaasta. Jotka katkaisevat työt kesken päivän lenkkeilemään. Muistuttaa leikkimään ja lenkkeilemään kesken työpäivän. Tuovat rutiinia arkeen. Antavat niin paljon iloa ja rakkautta. Tuovat kotona työskentelevälle yrittäjälle seuraa ja kuuntelevat tarkasti kun kerron heille asioita. Olen heistä kyllä niin onnellinen joka hetki. Ja kuten kuvista näkyy, he haluavat olla aina mukana mitä tahansa teenkin.

Villa H, makuuhuoneen sisustus, flos ic valaisin,
Villa H, chihuahua, koirat, inspiraatiohetki

 

Uusi rytmi. Herään nykyään joka aamu viiden aikoihin. Olen niin aamuihminen joten tämä sopii mulle mitä parhaiten ainakin juuri nyt. En tiedä heräänkö enää talvea kohti mennessä ilman kellon soittoa ennen kahdeksaa, mutta nautin näistä hitaista ja inspiroivista aamuista niin kauan kuin ne jatkuvat. Se kun saa hipsiä hiljaa keittämään aamukahvia ja aloittaa työt muun talon nukkuessa.

 
Makuuhuoneen sisustus, Villa H, Ruth & Joanna Fiona bench,


Kierrätys. Miten ihana tunne kun saa kaikki itselle ylimääräisen eteenpäin ja kiertoon jollekin joka sitä tarvitsee enemmän. Tällä viikolla vein taas monta kassia tavaraa SPR:n Konttiin ja muutaman isomman möin torin kautta. Syksyinen pesänrakennusvietti tuli ja innosti kaappien ja varaston turhasta tyhjentämiseen.


Villa H, chihuahua, koirat, kahvihetki, inspiraatio
Makuuhuoneen sisustus, Villa H, Ruth & Joanna Fiona bench,
 

Korvapuustit. Leivoin maidottomia korvapuusteja kookosmaitoon ja niistä tuli niin herkullisia! Nam, taidan leipoa tänä viikonloppuna lisää.

 
Villa H, asiat, jotka ilahduttavat juuri nyt
Villa H, makuuhuoneen sisustus, peilipintainen yöpöytä, bedroom interiorYövieraat. Tänään meille tulee kaksi pikkusiskoani yökylään. Viime kerrasta on nimittäin jo aikaa ja viimeksi me taidettiin olla lomamatkalla ja T ja A meillä hoitamassa koiria ja kotia, joten nyt vain ollaan.

 

Villa H:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.