04 huhtikuuta 2020

HUHTIKUUN HELMET

Villa H, lapsi, tyyli, sisustus, koiranpeti

Huhtikuun helmet:


Meidän 12 v kihlapäivä oli tällä viikolla.


Tyttäremme 2-vuotis syntymäpäivät vietetään huhtikuussa. Olen jo suunnitellut synttärit teemalla etukäteen tarjoiluineen ja koristeluineen, mutta harmittavasti korona ja perutut synttärit. Juhlitaan sitten omalla perheellä ja myöhemmin kummien ja mummiloiden kanssa.

Villa H, kuivakukat, Jonathan Adler

Pääsiäinen. Ensi viikolla laitetaan rairuoho kasvamaan, jos en löydä aiemmin rairuohonsiemeniä kotoa. Pajunkissat on koristeltu maljakkoon ja koristeet laitettu esille. A teki ihanat pääsiäiskortit ja postitimme ne kummeille ja mummiloihin.

Villa H, olohuone, olohuoneen sisustus, koirat, lastenvaatteet


Keskiviikkona kävin hierojalla ja seuraava sattuu vielä kanssa huhtikuulle. Niin parasta.


Villa H, lastenvaatteet, tyyli,

Leikkokukat. Mun leikkokukkien ostolakko päättyi maaliskuun viimeinen päivä. Joten suuntaan kukkakauppaan seuraavalla auton ulkoilutusreissulla.

Villa H, olohuone, olohuoneeen sisustus, skandinaavinen koti

Lapsen jutut ja se miten paljon niitä sanoja ja lyhyviä lauseita tulee. ”ite pesen”, ”anteeks”, ”kiitos”, ”okei”, ”missä S”, ”kutita”. Tietää jo muutamista kirjoista, mitä luetaan paljon, mitä missäkin kohdassa sanotaan.  ”älä kiusaa”, ”lopeta, ”äiti/ isä kiusaa”, ”irti”, kun en anna hänelle puhelinta tai en anna naputtaa tietokonetta.  A pyytää maitoa ja kun kaadan hänelle kuppiin, hän sanoo kiitos. Se tulee luonnostaan aina, niin ihana. Tosin sanonhan itsekin aina kiitos, niin siitähän hän on oppinut. 


Villa H, tyyli, lastenvaatteet

Jäätelö. Sopivasti ennen kesää löysin parhaimman vegejäätelön ja se on Magnumin vegan almond tikkujäätelö. Ai herkku, näitä on mennyt jo pari rasiaa. Ja hyvin maistuu myös koirille, nimittäin aina on ainakin yksi karvakaveri vieressä odottamassa omaa jäätelöhetkeä, eikä mikään lipaisu riitä vaan kunnon palasen puraisee.

pop & co Helsinki housut, Zara paita, lasten tyyli, tyyli, Villa H

Aurinkoista viikonloppua!  Villa H:

2 kommenttia:

  1. Ihanan valoisa teksti. :) Ja miten suloinen A on! Kiva huhtikuu teillä on tulossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vilja <3, ja hän on kyllä maailman suloisin <3

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.