22 huhtikuuta 2020

PARASTA JUURI NYT


Villa H, sebra interior, lastenhuoneen sisustusEnsimmäiset leskenlehdet nähty ja niitä oli niin paljon aurinkoisella tienvarsipaikalla. Niin ja tämän kevään ensimmäiset sitruunaperhoset.Villa H, Sebra interior nukensänky, sisustus, lastenhuoneen sisustus
Villa H, lastenhuoneen sisustus, kodin sisustus

  
Pitkä lenkki perheeni kanssa maaseudun rauhassa. Huristeltiin A:n ja koirien kanssa eilen päivälenkille vanhempien luokse. Olipa ihana lenkkeillä luonnon ääniä kuunnellessa ja kevääseen puhkeavan luonnon keskellä sorateitä pitkin. Tästä sai niin paljon virtaa ja aurinkoenergiaa. A sanoi vielä nukkumaan mennessä, että oli niin kivaa mummolassa lenkkeillä. Ja arvatkaa miten paljon koirat nautti, kun eivät olleet yli kuukauteen nähneet mummolan väkeä.Villa H, lastenhuoneen sisustus, leikkikeittiö, Sebra Interior leikkikeittiö
Villa H, Sebra interior nukensänky, sisustus, lastenhuoneen sisustus


Meillä juhlitaan tällä viikolla 2-vuotissyntymäpäiviä. Ensimmäiset syntymäpäiväjuhlat isommalla porukalla siirtyvät nyt kesemmälle, mutta totta kai juhlimme omalla porukalla. Leivotaan minikakku ja syödään herkkuja. Tilasin tänään ilmapallotkin juhla-aamua varten. En malta odottaa miten innoissaan A on juhlista <3.


Villa H, lastenvaatteet, Svenskt Tenn rusetit
Villa H, lastenhuoneessa, lastenhuoneen sisustus, Ton tuoli lapsilleVihdoin sain aikaiseksi tilata myrkyttömiä ja ekologisia konetiskitabletteja. Ja eilen saapui paketillinen ecokodin konetiskitabletteja huuhtelukirkasteohjeen kanssa.


Villa H, lastenhuoneen sisustus, sisustaminen, skandinaavinen koti


Meillä odottaa reilu 700 valokuvaa albumiin laittoa. Vihdoin sain tilattua hakumatkakuvat <3. Ne ovat niin täynnä muistoja. Olen elänyt ihan omassa kuplassa kuvia katellessa.


Villa H, vaatekaappi, lastenvaatteet
Villa H, sebra interior, lastenhuoneen sisustus, kodin sisutus, lapset

Lastenhuone on yksi lempihuone meillä. Ei haittaa vaikka lelut ovat vähän sikin sokin, sillä yhteen sointuvat ja kauniit lelut menevät sisustuksesta. Siksi tuo huone ei varmaan koskaan näytäkään sotkuiselta? Ei niitä leluja myöskään paljoa tarvitse. Nytkin me ollaan päivittäin niin paljon ulkona, ettei sisällä edes tule leikittyä.  Villa H:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.