15 heinäkuuta 2020

UUDET LELUKORIT


Villa H, lastenhuoneen sisustus, Aykasa laatikko, lelut
Villa H, lastenhuoneen sisustus, Aykasa laatikko, lelut, Etelä-Afrikka, soittimet


Lastenhuoneen uudet lelukorit tai enneminkin uudet lelulaatikot. Meillä on ollut monta punottua koria niin koirilla kuin sitten myöhemmin lastenhuoneessa lelukorina, mutta joo hieman rispaantuneet reunat lähtevät äkkiä purkautumaan lisää ja roskaa tulee jatkuvasti. Niinpä etsin leluille säilytyslaatikoita, joista lelut löytyvät helposti (ei liian syviä) ja mistä ei irtoa mitään roskaa.

Villa H, lastenhuoneen sisustus, Aykasa laatikko, lelut,

Ja koska rakastan siisteyttä ja järjestystä halusin eri leluille eri korit. Kuten soittimille, legoille, nalleille, ruokatarvikkeille, pienille eläimille jne.

Villa H, lastenhuoneen sisustus, Aykasa laatikko, lelut, Skagerak työpöytä


Aykasan laatikoita löytyy vaikka minkä värisiä ja sävyisiä ja olikohan kolmea eri kokoa. Ihastuin siihen, että näitä saa pinottua päällekkäin ja nämä näytti niin kevyviltä. Tilasin kolme keskikokoista säilytyslaatikkoa eriväreissä niin että ne voi aina leikkien päätteeksi pinota päällekkäin ja kaksi pienempää laatikkoa.


Villa H, lastenhuoneen sisustus, Aykasa laatikko, lelut, Sebra Interior

Ihana oli huomata miten A leikkii enemmän eri leluilla, kun ne ovat helposti saatavilla ja enemmän esillä kuin aiemmin niiden ollessa isossa kannellisessa korissa. Nyt korissa on muunmuassa nallet ja muut lelut noissa laatikoissa.

Villa H, lastenhuoneen sisustus, Aykasa laatikko, lelut

Yhdessä laatikossa on ruokatarvikkeita, toisessa legot ja kolmannessa laatikossa on soittimia. Pöydällä on pienemmässä laatikossa Etelä-Afrikasta ostetut soittimet ja toisessa pienessä laatikossa on kaikki pinnit ja rusetit.

 

  Villa H:

2 kommenttia:

  1. Moi! Ihania nuo korit. Saako kysyä, mitä värisävyä nuo kolme isompaa koria ovat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, joo nuo sävyt on milk tea, warm taupe ja coconyt milk. Piti etsiä tilaustiedot kun en muistanut enää ollenkaan :).

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.