23 toukokuuta 2021

HORTENSIAT TERASSILLE

 


Sain inspiraation laittaa toiselle terassille, joka on takapihalla auringonpaisteessa, valkoisia hortensioita. Niinpä sitten heti alkuviikosta lähdin etsimään ruukkuja ja hortensioita. Haaveilin alun perin valkoisista ruukuista, mutta koska niitä ei ollut enää myymälässä, niin ostin mustat. Ja ehkäpä nämä mustat ovat paremmat, sillä ne jatkavat terassin sävyä. Nuo ruukut on ecopotsin.

 


Tuonne terassin taakse on tulossa trampoliini ja siihen terassin reunaan istutin nyt aiemmin valkoisia syreeneitä. En malta odottaa että ne kasvaa ja tuo kukillaan huumaavaa tuoksua terassille. Ja sitten tuonne toiselle sivulle, hortenisoiden taakse, istutin yhden loistojasmikkeen. Kiitos sinulle, joka vinkkasit, että jasmikkeet ovat myös upeita.

 


Terassilta puuttuu vielä A:n uima-allas, jota hän on jo viikon ajan toivonut sinne laitettavaksi. Jospa tänään saadaan uima-allas talvivarastosta puhallettua paikoilleen.  Ehkä tuon vielä terassin tuolit olohuoneesta tälle terassille, ainakin silloin tällöin kesällä. Ihanaa sunnuntaita!

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.