24 toukokuuta 2021

MITÄ BLOGEJA LUEN?

  

 

Sain haasteen kertoa lempiblogit. Tein nyt listauksen mitä blogeja luen tai selailen, koska aina ei ehdi pitkiä postauksia lukemaan kokonaan, vaan katson kuvat ja luen sieltä täältä. Harmittavasti tosi moni blogi mitä olen tykännyt seurata, postaa nykyisin todella harvoin. 

 

Nykyisin kuuntelen todella paljon podcasteja ja voisin listata niitäkin tänne, mitä tykkään kuunnella. Podcastit on ihania juurikin lenkeillä, kun nukutan A:ta päiväunille. Sopivasti ehtii aina yhden jakson kuunnella lenkin aikana.

Tässä lista lempiblogeistani:

Metti Forssell

Hanna Väyrynen

Linda Juhola

Alexa Dagmar

Homevialaura

Valkoinen Harmaja

Si Moda

Avec sofie

 


 

Mitkä on sinun lempiblogit?

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

 1. :D Ihan saman haasteen kanssa tuumaillut tässä pari päivää ja julkaisunkin sain punnerrettua. Sama vika mulla; monesti ehdin vain katsoa kuvat tai lukaista sieltä täältä. Siksi en harrasta isojen tekstien blogeja paljonkaan. Visuaalisuus ja persoonallisuus on minulle tärkeimpiä juttuja blogeissa. Tosi vaikea valita muutama lempiblogi, siksi niitä tuli aika paljon, mutta onhan blogimaailmassakin tullut oltua jo yli 10 vuotta. Esim nämä on ihan kärkisijoilla itsellä kyllä: http://parolanasema.blogspot.com/
  https://www.annavihervaarasta.fi/
  https://autuasolo.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, jos haluaa lukea jotain niin sitten luen kirjaa tai lehdistä artikkeleita, mut blogeista ehkä enemmänkin haluan vain inspiraatiota. Mulle uusia tuttavuuksia, pitääpä kurkata nuo blogit, kiitos vinkeistä!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.