12 kesäkuuta 2021

VIIKON PARHAAT

 

Mikä ihana helteinen viikko takana. Me ollaan oltu varmasti yli puolet ajasta ulkona. Ja miten ihana on kun A suoraan söngystä juoksee takapihalle leikkimään ja altaaseen läträämään. Tämän viikon parhaat hetket ovat:

 


Torstaina tuli pitkään odotettu trampoliini. Ja A tilasi saman tien kumminsa kasaamisavuksi. Niinpä illalla parin tunnin kasaamisen jälkeen päästiin pomppimaan. Ja ai että miten hyvää liikuntaa se on itsellekin. Olen joka ilta käynyt hetken trampalla pomppimassa. Ja se on kyllä niin hauskaa koko perheestä.

 


Perjantaina menimme siskoni kanssa aamupäiväksi kaupungille. Kävimme torilla syömässä ja sitten kuplavohvelijäätelöllä. Ai että miten ihana oli vain seurata kaupungin vilskettä todella pitkästä aikaa.

 


Syreeninkukat ja se tuoksu.

 


Terassin ruukuista haettu lehtikaali pizzaan ja pinaatti munakkaaseen sekä mansikkaminttu smoothieeseen. Niin parasta kun saa vain hakea omasta hyötypuutarhasta tarvikkeita keittiöön ja ruuanlaittoon. Tomaatti alkoi juuri kukkimaan, joten satoa varmasti tulossa siitäkin.

 

 

Oma aika autossa. Tänään kävin työmaalla yksin (A monesti töissä mukana) ja miten ihana oli pitkästä aikaa istua yksin autossa tunnin verran.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Ihania kesäisiä kuvia ja tunnelmia pihalta ja terassilta! Niin neiti ja koirat näyttävät nauttivan olostaan! Ihanasti olette hiukset laittaneet neidille! Aurinkoa viikkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja joo, nauttivat niin paljon. Ja mikäs kesällä ulkona ollessa. A on aivan innoissaan hiuksistaan <3. Ihanaa juhannusviikkoa sinne!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.