02 heinäkuuta 2021

MUSTA PITKÄ MEKKO

 

Lisää ihania mekkoja. Tämä musta pitkä mekko on Nanson Sarastus-pellavamekko ja niin ihana päällä. Ilmava ja viileä. Kuumemmillakaan keleillä ei ole tuntunut liian kuumalta.

 


Tänään silitin vaatteita ja minun vanhaa mekkoa, joka on A:lla käytössä. Mietin, että pitäisikö kaikki ihanat A:n mekot säästää. Ovatkohan nykyisin kankaat yhtä kestäviä kuin 35 vuotta sitten? Ainakin muutaman taidan säästää.

 


Täällä pikku hiljaa siirrytään hitaampaan työtahtiin ja hieman kesälomalle. Niin ne viikot menevät vain niin nopeasti ja huomaamatta tulee luvattua uusia suunnittelutöitä niille lomaviikoille. Ehkä sitä joskus osaa sanoa ei.

 

Ihanaa viikonloppua!

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Nanso on yksi suosikkimerkkini, kuten myös Ratia ja Marimekko. Ja pellava on suosikkimateriaali! Mutta Nanson pellavaa en ole vielä ostanutkaan. Kiva saada siitä positiivista kommenttia; kiinnostus heräsi heti. Luulen, että monet nykyiset vaatteet ovat valitettavasti ihan toista maata kuin vaikkapa 35 vuotta sitten. Kaipaan usein sitä 70-luvun Suomea, kun täällä vielä tehtiin pilvin pimein tekstiilejä, eivätkä ne olleet mitään ylellisyysdesignia. Kankaat niissä olivat kunnollisia ja värit upeita. No, kiitos Neuvostoliiton viennin, monet tekijät pysyivät hengissä hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nansolta olen nyt löytänyt mekon lisäksi takinkin. en ole aiemmin sieltä edes tajunnut vaatteita katsoa. Pellava on niin ihana kesällä. Tuo on ihana mun mielestä. Ja joo, nykyisin ei vaatteet oikein kestä edes lapselta toiselle. Todella huonompilaatuisia kuin ennen.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.