16 heinäkuuta 2021

UUDET VETIMET KEITTIÖÖN

 


Huomaatteko mitään uutta meidän keittiössä? Meillä on nyt vihdoinkin uudet toimivammat vetimet keittiön kaapeissa. Pari vuotta meni, että löysin kivat samalla ruuvinvälillä olevat vetimet entisten tilalla. Ja hei, mun vinkki kaikille jotka rakentaa tai remontoi, ei kannata laittaa mitään vetimiä jos ei mieleisiä löydy. Nimittäin minä en raksa-aikaan jaksanut enää ehtiä vetimiä ja otin sitten ensimmäiset ihan ok vetimet keittiötoimittajalta, koska vetimet kuuluivat hintaan. No ne vetimet olivat todella epäkäytännölliset, koska sormet eivät mennyt läpi ja niistä ei saanut kunnolla vedettyä kaappeja auki.

 


Meidän uudet vetimet löytyi IKEAn valikoimasta. Minun mielestä ne käy todella hyvin keittiöömme ja tuohon seinä laatoitukseen. Keittiöön on tulossa vielä pari lisäkaappia jääkaapin ja pakastimen päälle, ne tilasin myös IKEAsta. Mutta keittiön muutoksen saan valmiiksi vasta syksyllä, kun wc:n uusi kaappi tulee. Tehdään sitten kaikki asennukset yhdellä kertaa. Mitäs tykkäät keittiön pienestä muutoksesta?

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

4 kommenttia:

 1. Hyvän näköiset vetimet! Ja ennenkaikkea niiden pitää olla käytännölliset. Kysyisin, kun tuo laatoitus on kattoon saakka, että onko se myös kaappien takana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin ne on tosi kivat. Tuo laatoitus on kanssa tehty jälkeenpäin, joten se ei mene kaappien taakse. Tuossa oli alunperin laatoitus vain kaappien alapuolella, mut en tykännyt niistäkään enää niin vaihdatin laatan.

   Poista
 2. Kivan näköiset vetimet ja kaunis keittiö :)

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.