08 elokuuta 2021

ELOKUUN ALKU

 

 

Viimeiset pari viikkoa on mennyt hujauksessa. Viime viikolla oli melkein joka päivä jotain ohjelmaa, kaverisynttäreitä, vieraita ja yökyläreissu mummolaan. Tällä viikolla alkoi myös arki, kun mieheni lähti kahden viikon loman jälkeen taas töihin. Me taas ollaan A:n kanssa oltu aikalailla kotona, käytiin serkkujen luona leikkimässä yksi ilta, mutta muutoin pääasiassa aika rauhallisesti kotona ja ihana niin. A tykkää olla tosi paljon mummolassa maalla, joten eilen me taas suunnattiin päiväksi mummolaan.

 


Mummolasta on jäänyt A:lle parhaiten mieleen uiminen lammessa, perunoiden nosto perunamaalta, vadelmien kerääminen ja ulkosaunassa käynti. Niinpä hän eilen illallakin halusi vielä ulkosaunaan ennen kotiin lähtöä ja nukahti autoon yöunille. Aamulla herättyään hän kyseli ensimmäisenä milloin mennään mummolaan.

 


 

On kyllä niin lomaa mennä tekemään hommia porukoiden luokse. Tänään A kysyi mitä sie äiti leikkasit sillä veitsellä? Sahasin siis moottorisahalla yhtä ulkorakennusta polttopuiksi. Oli kyllä ihanaa hyötyliikuntaa. 

 


A:lla alkaa päiväkoti parin viikon päästä ja olen tällä viikolla tilannut tossut ja tarroja vaatteiden merkkaukseen. Ensi viikolla mennään tutustumiskäynnille päiväkotiin, joka tuntui erityisen ihanalta puhelun perusteella. Meistä taitaa molemmat odottaa päiväkodin aloitusta yhtä innoissaan. A sitä että pääsee tutustumaan uusiin kavereihin ja minä sitä, että parin vuoden yhdessä olon jälkeen minulle tulee ensimmäinen pidempi tauko olla erossa A:sta. Toisaalta niin haikeaa, koska hyvinhän meillä on tähän astikin sujunut työnteko A:n ollessa kotona.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Suloista! Mummola kuulostaa niin hyvältä paikalta! Muistan miten oma lapseni lähti ensimmäisiä kertoja mummolaan yksin junalla ja itki kun on ikävä äitiä. Palatessaan hän itki kun on ikävä mummia. :) Päiväkoti on jännittävä hetki elämässä. Toivon, että sieltä löytyy A:lle sukulaissieluja ja elämänmittaisia ystäviä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mummola on kyllä niin ihana paikka <3. Voi, A ei vielä uskalla mennä minnekään yöksi ilman äitiä, joten me ollaan sitten yhdessä aina mummolassa yötä. Ei olla oltu kahteen vuoteen yhtään yötä erossa <3. A on nyt tiistaista lähtien puhunut uudesta ystävästään, kenen kanssa leikki tiistaina päiväkodilla kun kävimme pihamaalla leikkimässä <3.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.