10 lokakuuta 2021

UUTTA OLOHUONEESSA: VERHOT IKKUNASEINÄLLÄ

 


Mun Instagram tallennuksissa on kansio minne olen jo vuosia tallentanut sisustusinspiraatiokuvia. Näitä kuvia sitten näytin inspiraatioksi millaiset verhot haluaisin meidän olohuoneeseen. Mistä tykkään ja minkälaista tunnelmaa haen. 

 



Meille tuli siis uusi verhokisko olohuoneen kattoon kiinnitettynä ja verhot, jotka peittää kahdella seinällä olevat ikkunat. Valkoiset läpikuultavat verhot, jotka voi olla aina ikkunoiden edessä tai sitten kauniina aurinkoisena päivänä verhot voi kasata osittain toiseen reunaan niin että näkee kunnolla ulos. 

 


Tilasin verhot ja verhokiskon taas, samoin kuin makuuhuoneeseen, asennettuna. Ja mikä ihana yllätys oli kun verhot ripustettiin samaan hintaan kiskon asennuksen yhteydessä. 

 

 

Olohuoneen tunnelmasta tuli heti pehmeämpi. Itse tykkään niin paljon. Verhot laskeutuvat kauniisti helmapainojen ansiosta ja yltävät nippanappa lattiaan.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

6 kommenttia:

  1. Draga mea,
    Diafan si calduros! Totul imi place, culoare, textura, lumina si confort!
    Cele mai calde salutari,
    Mia

    VastaaPoista
  2. Kaunista ja musta tuo hienosti kontrastia. Senni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja joo, niin tuo ja kiva just kun kontrastia mukana.

      Poista
  3. Ilman muuta pehmeämpi tunnelma! Ja lämmin, kotoisa, utuinen, kaunis. En käsitä miten nykyään onkin niin paljon verhottomuutta... Jos olisi tyhjä koti johon pitäisi valita joku tekstiili ensimmäisenä, niin se olisi minulla kyllä verhot! Ja minähän roikotan ikkunoilla kaikenlaista "verhoina", olen siinä hiukan boheemi kyllä. Esimerkiksi kerran roikotin yli 100-vuotiaita pellavaisia naisten alushousuja, mamelukkeja ikkunalla. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, nyt kun selaan vanhoja kuvia, milloin vasta muutettu tähän. Niin kyllä tilat näyttää alastomilta ilman verhoja. Mitenkähän kesti näin monta vuotta, että tajusin sen ;). Oi, kuulostaa just ihanalta, sulla on taito käyttää verhoja!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.