12 kesäkuuta 2022

KESÄ TERASSILLA

 


 

Kesä <3. Meidän kesäolohuone, lasitettu terassi on niin kovassa käytössä ollut viimeiset päivät. Miten ihanan lämmin vihdoinkin. Aamulla varhain koirat siirtyvät terassille jatkamaan yöunia ja sitten minä perässä aamupalalle. Meidän terassille paistaa ihanasti aamulla varhain aurinko ja sitten taas ilta-aurinko, niin terassi ei päivällä kuumu liikaa. 

 

 

Haaveilen yöunista terassilla, katsotaan innostuuko A nukkumaan jonkun yön kesällä terassilla. Lapsena nukuimme tosi paljon kotona maalla parvekkeella ja aitassa, niin perinnettä voisi jatkaa meidän terassilla. 

 

 

Terassille laitoin hortensioita, tomaattia, mansikka-amppelin sekä sitruunamelissan ja pelargonioita. Niin, ja siirsin myös jukkapalmun terassille kesän ajaksi. Ensimmäinen mansikka on kypsynyt ja tomaateissa on kukat, joten satoa odotellessa.

 


Kalusteina terassilla samat vanhat kuin aiempina vuosina. Sohva, korkkipöytä ja matto on Ikeasta, maton tilasin nyt kesäksi. Lepotuolit, mitkä saa avattua patjoksi, on Karup Design, marmoripöytä on tuunattu Hayn tarjotinpöydästä, pyöreä pöytä Hay Terrazzo ja tuolit Fermob.

 

Aurinkoista sunnuntaita <3

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.