24 elokuuta 2022

MUUTOKSIA LASTENHUONEESSA

 Lastenhuoneessa on tapahtunut kevään ja kesän aikana muutamia muutoksia, jotka kyllä muutti huoneen tunnelman lämpimämmäksi. Maalasin seinät samalla sävyllä kuin vierashuoneen. Kun inspiraatio maalaamiseen tuli, mietin vain, että onneksi en ehtinyt keväällä ostettua seinävalaisinta ruuvata seinään kiinni, niin ei ole niin paljon irrotettavaa maalauksen tieltä. Nimittäin tähän huoneeseen on varmasti eniten ruuvattu seiniin naulakoita ja tauluhyllyjä sekä kiinnitetty tauluja. 

 

 

 

Lattialla olevalle patjalle on kiva istahtaa lukemaan kirjoja. Tuon patjan hankin aikoinaan terassille pehmusteeksi H&M homesta.

 

 

Osa lastenhuoneen tauluista meni vierashuoneeseen.

 

Yritin karsia lelukoreja ja laatikoita vähemmäksi ja hankin sängyn kanssa samaa sarjaa olevan sängynaluslaatikon. Sinne uppoaa runsaasti leluja. Siellä on nyt junarata, schleich eläinhahmot, legot ja jotain yksittäisiä leluja.

 

Leikkikeittiö ruokineen siirtyi vieras-/leikkihuoneeseen.

 

Niin ja keväällä hankin myös paremman valaisimen tähän huoneeseen, ihastuin siihen miten eteiseen hankitut samanlaiset plafondit valaisivat tilan niin hyvin joka nurkkaa myöten, ja nyt näkee leikkiä ja lukea aivan erilailla. Ennen täällä oli siis huonosti valaiseva riippuvalaisin. Tuo valaisin on Le Klintin plafondi ja ehkä se pienempi koko.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.