01 syyskuuta 2022

PÄIVÄKODIN ALOITUS UUDESSA RYHMÄSSÄMiten päiväkodin aloitus pitkän kesäloman jälkeen sujui ja vielä uudessa isompien ryhmässä? Meidän neiti on jo niin iso tyttö, että meni kesäloman jälkeen uuteen ryhmään ja ai että hän oli innoissaan kun pääsi viskari ryhmään. Ensimmäisinä aamuina hän heräsi innoissaan tuntia ennen kellon soittoa ja kysyi, joko lähdetään?

 


Ja en tiedä miksi, mutta minustakin tämä uusi päiväkotiryhmä tuntuu viime vuoden ryhmää kivemmalta. Ehkä se vain johtuu siitä, että kaikki lapset ovat isompia tai sitten vain päiväkodin aloitus oli erilaista vuosi sitten, kun kaikki oli uutta itsellekin, kun A meni silloin ensimmäistä kertaa päiväkotiin.

 


Aamulla päiväkotiin mennessä A pääsee suoraan hoitajan syliin jos haluaa. Kerran kiireessä en ehtinyt laittaa aamulla A:n hiuksia muuten kuin nutturalle, niin kotiin hän tuli hiukset letitettyinä. Ja koska A tykkää olla niin paljon päiväkodissa, tein juuri tuntirajamuutoksen, niin hän saa hieman enemmän olla päiväkodissa ensi kuusta lähtien. Kylläkin edelleen perjantaisin pidetään vapaapäivä. 

 


Eniten kesäloman loppuminen ja A:n päiväkotiin meno vaikutti koiriin. He kun ovat niin kiintyneitä neitiin ja nyt kun kahden kuukauden tauon jälkeen olenkin vain minä päivisin kotona, niin vanhemman koiran läheisriippuvuus on taas havaittavissa. Hän vahtii jokaista liikettäni aamupäivän ja jos yritän lähteä käymään vaikka palaverissa, hän juoksee vinkuen eteiseen. Jospa tämä tasoittuisi pian, niin ei tarvitse kaikkia menoja aina iltapäivään sopia.

 


Muutos toiseen ryhmään menikin paremmin mitä luulin.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.