03 joulukuuta 2022

JOULULAHJAIDEA 4-VUOTIAALLE

 


Meillä leikitään tosi paljon nukeilla ja yksi loistava lahjaidea neljävuotiaalle on nuken vaatteet ja tarvikkeet. Nuken vaatteet on minusta aika arvokkaita niin pieniksi vaatteiksi enkä raaskinut kaupasta vaatteita ostaa vaan ompelin niitä itse. 

 


Kesällä ostin ompelukoneen ja innostuin ompelusta niin paljon että olen vähän joka kuussa kaivanut ompelukoneen kaapista ja joko korjannut rikkonaisia vaatteita ja tai sitten tehnyt nukenvaatteita.

 


Nukenvaatteet ompelin omasta repeytyneestä kesämekosta ja t-paidasta, miehen reikäisistä farkuista ja harmaasta hupparista sekä A:n reikäisistä housuista. Ihana kun saa kierrätettyä roskiin meneviä (kierrätyslaatikkoon) vaatteita vielä hieman eteenpäin.

 


Meillä nukenvaatteita alkaakin olla jo aikamoinen pino, joten pukinkonttiin niitä ei tule. Olen ommellut niin housuja, paitoja kuin mekkoja nukelle. Seuraavaksi meinasin tehdä nukelle kylpytakin ja tossut. Tosin nyt alkaa kierrätykseen menevät vaatteet olla käytetty, niin joutuu ehkä käymään kangaskaupassa.


 

Ompelu on niin rentouttavaa, onnistuu tai ei onnistu ei niin vakavaa. En tee yleensä mitään kaavoja vaan leikkaan vain kankaasta silmämääräisesti sopivankokoisia kappaleita ja sitten niistä ompelen ja toivon parasta.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

4 kommenttia:

 1. Kauniita nuken vaatteita👍🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, ompelu on kyllä ihanaa pitkästä aikaa. Yläasteella tuli vielä ommeltua paljon mutta eipä sen jälkeen.

   Poista
 2. Söpöjä asuja olet ommellut. A on varmasti ollut mielissään ja muistaa isonakin mitkä on äidin tekemiä. Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, ja oli onneksi A:n mieleen kans :).

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.