08 joulukuuta 2022

UUDISTUNUT SAUNA

 


Niin sitä alkaa vaan tulla pieniä kunnostustöitä ja remontteja kun rakentamisesta on noin 10 vuotta takana. Sauna, vesikaton huolto, talon maalausta, keittiön fiksausta jne.

 


Saunasta vaihdoimme lauteet ja seinäpaneelit. Ja kun kiukaasta purettiin kivet, uusittiin samalla vastukset ja kiuaskivet.

 


 

Suunnittelin saunaan tummanruskeat leveät seinäpaneelit ja leveät lauteet. Mutta mitenkäs siinä kävi? Kun saunan tekijä aloitti rempan ja kävi tavarat rautakaupasta, niin eihän siellä sellaisia ollut. En jaksanut itse perehtyä ja käydä rautakaupassa niin tehtiin niistä tarvikkeista mitä rautakaupassa oli ja kiva siitä tuli.

 

Seinät ja lauteet on molemmat lämpökäsiteltyä haapaa. Niin ihana tuoksu on ainakin vielä näin uutena saunassa ja koko pesutilassa.

 


Me ei oltu saunottu sitten kesäkuun ja olipa ihana saunoa monen kuukauden tauon jälkeen. Ennen saunottiin joka toinen päivä, mutta nyt enää kerran viikossa. A on innoissaan kun hän pääsee aina samalla vaahtokylpyyn poreammeeseen. Monesti pikaisesti suihkussa käydessä ei jaksa laittaa kylpyä tai vahtia A:ta pesuhuoneessa.

Mitä tykkäätte saunasta?

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

4 kommenttia:

 1. tosi kauniilta näyttää, ja uuden saunan tuoksu on kyllä mahtava! A:lle varmasti ihanaa päästä polskimaan❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja niin on, eilen vielä tuli ihana tuoksu sen jälkeen kun siivooja oli pessyt saunan lattian ja pesuhuoneen <3. Ja joo, hän haluaa mielissään polskii ja sukeltelee (mitä saa sitten vahtia koko ajan)

   Poista
 2. Tosi hienolta näyttää, hyvä väri lauteissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, ja joo, loppujen lopuksi tämä oli varmaan parempi mitä alkuun mietin materiaaliksi. Tuo ihanasti valoa muuten tummaan tilaan.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.