10 maaliskuuta 2023

KODINHOITOHUONEESSA

 


Mitäpä muutakaan sitä vapaapäivänä tekisi kuin järjestelisi kaappeja ja kävisi koko kodinhoitohuoneen läpi ja huoltaisi samalla neuleet. Rakastan järjestelyä, sillä mikä tuottaa sen enempää iloa kuin järjestyksessä olevat kaapit josta tavaran löytää ehtimättä ja kaikelle on paikkansa. Ja kun vielä aina lopputuloksena on se, että kaappiin jää myös tyhjiä hyllyjä.

 


Kodinhoitohuoneen korkeista kaapeista ensimmäinen on siivouskomero, toisessa on kesäleluja sekä askartelu- ja piirustustarvikkeet (värityskirjat, maalaustarvikkeet, A:n lehdet yms.) ja kolmannesta löytyy kierrätyspussit lehdille ja pulloille sekä koiranruokaa, pyykinpesuaineet ja kasvienhoitoaineet.

 


Pyykkikoneen vieressä on likapyykkikaappi ja yläpuolelta löytyy toisesta kaapista laastarit yms., patterit ja lamput sekä talouspaperit. Ja toisesta yläkaapista löytyy paketointitarvikkeet sekä valmiiksi hommattuja lahjoja.

 


Penkin alta vetolaatikosta löytyy mun työjutut ja kapeasta yläkaapista löytyy kylpypyyhkeet.

 


Minulla oli muutama neule tuulettumassa pakkasessa ja sen jälkeen kävin ne läpi niin vaateharjalla kuin nukkaleikkurilla ennen kaappiin vientiä. Tilasin juuri uuden tyylikkään nukkaleikkurin sekä silittävän vaatehöyrystimen. Näillä olikin ilo huoltaa vaatteita.

 


Kevätauringonpaisteessa kodinhoitohuone tulvii valoa ja miten ihana täällä onkaan oleskella. Unohduinkin tänne istumaan samalla kun kaappeja kävin läpi ja A jo ihmetteli minne olin hävinnyt ja tuli kans kodinhoitohuoneeseen lelujen kanssa.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, BloglovinEi kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.