05 maaliskuuta 2023

OLOHUONEEN KEVÄTTALVEN PÄIVITYS


Koska meidän lähikukkakaupassa ei ollut mitään oksia, olin niin iloinen että marketista löytyi edullisia magnolian oksanippuja. Kevääntuntua sisustukseen saa helposti oksilla joihin aukeaa upeat lehdet. 

 

 

Käytän sohvalla kahta erilaista sohvatyynyä, sohvan mukana tullutta pitkulaista tyynyä tai sitten pörröistä neliönmallista tyynyä. Koska kyllästyn helposti kuviollisiin ja värillisiin tyynynpäällisin, en hanki uusia tyynyliinoja kuin tosi harvoin (tuo sohvan mukana tullut tyyny taitaa olla viimeisin). Sitä kaivattua muutosta tuon kotiin enneminkin kulutustavaran kuten kynttilöiden ja kukkien muodossa ja muuttamalla asetelmia niin sohva- kuin sivupöydillä.

 

Kevääksi vaihdoin vielä pörröisen sohvatyynyn pitkulanmalliseen, tuo karvainen tyyny on hieman talvisempi, joten siirsin vaihteeksi sen sängylle. 

 

 

Vaihdoin myös tauluja, toin valokuvan tilalle maalaamani taulun.

 


Nyt mua inspiroi kirkkaan värit. Ehkä jopa oranssi. Pitäisi käydä ostamassa vähän maaleja lisää ja maalata A:n kanssa hiihtolomalla taulu. En ole maalannut kunnolla vuosiin, nyt olisi taas inspiraatiota. Ja meillähän on nyt hiihtoloma edessä.

 


Sohvapöydälle tein myös vähän erilaista asetelmaa ja käytin vaihteeksi eri kirjoja. Toivon että näistä saatte jotain inspiraatiota, vaikka mitään uutta sisustukseen ja kotiin en hanki kuin todella harvoin. Aurinkoista sunnuntaita!

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.