08 toukokuuta 2023

KEVÄT ETENEE, KESÄHUONE KÄYTTÖÖN

 


Se on taas lempivuodenaika menneillään ja terassi siivottu ikkunanpesua vaille käyttöä varten. Lasitettu terassi on siitä ihana, kun saa yhden huoneen lisää noin 5 kuukauden ajaksi.

 

Meidän terassimme on melkein neliö niin siihen saa kivasti tehtyä eri järjestyksen eri kesinä. Tänä vuonna taas laitoin sohvan toiselle seinustalle. Matoksi laitoin aiemmin makuuhuoneessa olleen villamaton. Sohva ja sohvapöytä on vuosia vanhoja IKEA:n kalusteita.

 


Sohva ja pehmusteet meillä on talvisin varastossa, mutta muut kalusteet ovat terassilla, kuten nojatuoli ja pöytäryhmä.

 


Eilen illalla terassilla oli jo niin lämmin, että tänään me nautimme siellä A:n kanssa välipalajäätelöt. Jos terassin ovet olisivat aina kiinni kuumenisi se enemmän, mutta koirien takia meillä on yksi ovi aina raollaan.

 


Kunhan kevät etenee, niin istutan ruukkuihin sisällä esikasvatuksessa olleet mansikan- ja tomaatintaimet sekä kukkia. Daaliat ovat jo niin isoja, että ehkä tällä viikolla jo ensimmäiset siirrän terassille ruukkuihin.

 


Sohvan takana seinässä on muutama naula tauluja varten, mutta mietin että telineet kukille olisi aika kivat myös. Mitähän sinne keksisi?

 

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin


2 kommenttia:

  1. Kiitos taas niin kauniista päivityksestä. Pidän siitä, että aina ei tarvitse ostaa uuttaa ja ilmettä voi muuttaa, päivittää olemassa olevilla asioilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon kommentistasi. Ja sama juttu, helposti sitä saa ilmettä muutettua ihan vain kalusteiden ja esineiden paikkaa vaihtamalla. Niin sitä vaan keksii vielä yli 10 asutun vuoden jälkeen uusia järjestyksiä kotiin <3. Se on minusta sitä parasta inspiraatiota mitä voi antaa muillekin, ettei tarvitse ostaa jatkuvasti uutta.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.