31 elokuuta 2023

TOMAATTISATOA TERASSILTA

 

 

Tomaattisatoa terassilta. Keräsin neljästä tomaatinvarresta jo kaikki tomaatit pois ja kypsymään lautaselle punaisten kypsien tomaattien sekaan. Kyllästyin jo hieman kaatuileviin ja korkeisiin tomaatinvarsiin, joista tuli roskaa terassille. Ihana ja vehreä suoja niistä tuli terassille, mutta aikansa kutakin. 

 Kahdessa ruukussa on vielä tomaatit lasitetulla terassilla ja sieltä me kävimme tänään A:n kanssa napsimassa kypsiä tomaatteja sekä ruukuissa olevia metsämansikoita välipalaksi. 

 Koska terassimme ei ole etelään, ei se lämpene kasvihuoneen tavoin jää tomaattisato pieneksi, joten suosiolla jätän tomaattien kasvatuksen ammattilaisille ja ostetaan kaupasta lähellä kasvatettuja tomaatteja. Muistutuksena itselle, ei enää tomaatinsiemeniä ensi keväänä kasvamaan, laitan terassille ainoastaan kukkia ruukkuihin. Ehkä kauniita daalioita, joita voin esikasvattaa yhtä lailla.

 


Elokuun pimenevillä ja lämpimillä illoilla on ihana viettää terassilla aikaa. Valosarjat terassin katossa luo niin kauniin tunnelman. Ostin kesällä kaksi valosarjaa ja elokuussa saimme toisenkin nauhan asennettua paikoilleen sopivasti tulevaan syksyyn.

 


Tunnelmallista elokuun viimeistä iltaa!

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Upea tuo kulho, jossa tomaatit ovat. Onko minkä merkin? 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on minustakin kaunis, se on ihan H&M:ltä tilattu ruokalautanen.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.