18 joulukuuta 2023

JOULUINEN KATTAUSIDEA


Mietin viikonloppuna minkälaista kattausta joulunaikana tekisi, jotain vähän juhlavampaa kuin arkena. Koska rusetit viehättävät nyt kovasti, testasin vihreästä nauhasta tehtyjä rusetteja paperisten lautasliinojen päälle ja eikö tullutkin aika ihanat ja juhlavat? Koristeeksi rusettien lisäksi vain vihreitä havuja sekä kynttilät. 

 

Jos muistan ostaa pattereita, niin laitan jouluksi LED kynttilät tuohon kynttilänjalkaan, on turvallisempaa noitten rusettien kanssa. Testasin myös paperisesta lautasliinasta rusetin tekoa, mutta kankaiset lautasliinat olisivat rusettiin paremmat. Onnistui kyllä, mutta ei niin kaunis. 

 


Eli rennosti vain rusetit lautaselle niin juhlava kattaus on valmis. 

 


Meillä jouluna syödään varmaan perineistä jouluruokaa, koska siitä me tykkäämme. Mun lempiruokaa on karjalanpaisti, joten jouluna syödään kinkkua, karjalanpaistia, perunoita, lanttulaatikkoa, karjalanpiirakoita ja salaattia. Olen leiponut englantilaista hedelmäkakkua (niin hyvää) sekä karjalanpiirakoita. Lisäksi joulukarkkeja ja minitorttuja, eiköhän me näillä pärjätä joulun aika.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Suloinen kattaus! Joulun menuu kuulostaa herkullisesta. Ihanaa joulun aikaa, Senni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, katsotaan miten sitten jouluna kattaus menee, vai ehtiikö edes kattaa. Kiitos paljon ja samoin sinne levollista joulun aikaa <3

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.